Connect with us

Hír

Schefter: Az Eagles van legjobban felvértezve Deshaun Watson megszerzésére

Deshaun Watson jogi ügyei továbbra sem tisztázottak, és hacsak nem lesz peren kívüli megegyezés az őt vádló nőkkel, akkor ezek jó eséllyel bőven belenyúlnak majd a szezonba, sőt akár a következő holtszezonba is. Ennek kiderülése előtt nyilvánvalóan egyetlen csapat sem fog cserélni a liga egyik legjobb irányítójáért, aki nem akar többé a Texansban játszani. Most Adam Schefter beszélt a helyzetről Chris Collinsworth podcastjében, a 97.5 The Fanatic rádióműsorban, majd az ESPN-en is.

Schefter azzal a kitétellel kezdi, amit fentebb említettem: meg kell várni, hogy rendeződjenek az irányító jogi dolgai. Ha elítélik, börtönbe kerül vagy bármi hasonló történik, akkor természetesen nem fog semmi létrejönni trade fronton. Az ESPN insidere azonban azt feltételezi, hogy megegyeznek peren kívül, Watson letölti a rá kiszabott eltiltást, és utána újrakezdődhet a futam az irányítóért. És ha eddig a pontig eljutunk, akkor az Eagles van a legjobban felvértezve Watson megszerzésére, és Schefter szerint a Sasok várni is fognak erre a lehetőségre.

Ebben persze semmi breaking news nincsen (ezt Schefter is elmondta), hiszen már március óta hallani, hogy az Eagles rárepülne Watsonra, ha lehetne. Eleinte ugyebár a Texans nem akart hallani sem semmiféle csereajánlatról, azóta pedig a levegőben lóg a dolog a pereskedés miatt. Abban sincs semmi új információ, hogy az Eagles lenne a legjobban felvértezve, hiszen jövőre akár három első körös draftjoga is lehet a csapatnak (vagy két első- és két második, ha Wentz nem játszik eleget a Coltsban).

Az Eaglesnek ráadásul a pereskedés időtávja is a kezére játszik valamilyen szinten, hiszen így ebben az évben meg tudják nézni, mi lakozik Jalen Hurtsben, és ha esetleg nagy pozitív meglepetést okozna, akkor még mindig lehet módosítani a terveket és elengedni Watsont, helyette felhasználni a draft pickeket. Viszont ha Hurts nem fejlődik nagyot második évére és nem lesz legalább a liga irányítóinak első felében, akkor ott lesz a lehetőség Watson megszerzésére a draft cetliknek köszönhetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!