Connect with us

Hír

Shaq Barrett: Kereshettem volna többet, de ez nem ért annyit, hogy elhagyjam a csapatot

Shaq Barrett a liga egyik legjobb pass rushereként várhatta a szabadügynökpiacot idén márciusban, de nem sokáig nézelődött: a piac nyitása után szinte azonnal hosszabbított 4 évre 72 millióért a Buccaneersszel. Az évi 17 millió dollárral épp csak befért a top 10-be az új pénzt tekintve, miközben Joey Bosa évi 27 millió dolláros szerződést kapott.

“Igaz lehet, hogy lettek volna ennél jobb ajánlataim, de meg sem akartam hallgatni más csapatokat. Nem érdekelt, ki mit ajánlana. Csak azt akartam, hogy Tampában maradhassak. Különleges az, ami itt zajlik, és nem akartam mindezt a kapzsiság miatt feláldozni”

– nyilatkozta a pass rusher az NFL Networknek.

Barrett nagy utat tett meg, mióta 2014-ben draftolatlanként a Broncos adott neki egy esélyt. Öt évig volt a csapatnál, majd egy évre bagóért aláírt a Bucshoz, ahol egyenesen berobbant: azok után, hogy Denverben öt év alatt 14 sacket szerzett, első tampai idényében 19,5 sackkel zárt. Ezek után kapott egy franchise taget, és bár tavaly csak 8 sackig jutott, a 77 siettetése ligaelit volt, amihez a rájátszásban négy sacket és 21 nyomásgyakorlást tett hozzá.

Könnyedén kaphatott volna évi 20+ millió dollárt is, és aligha nevezte volna bárki is kapzsinak azok után, hogy az ezt megelőző hét évben csak 24,5 millió dollárt keresett. Ő viszont maradni akart Tampában, és ennek ez volt az ára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!