Connect with us

Hír

Jó eséllyel nem hosszabbít a Jets Marcus Maye-jel

Két hónapja Robert Saleh még azt nyilatkozta, hogy a Jets mindent megtesz azért, hogy hosszabbítson a franchise tagelt Marcus Maye-jel. Most Ian Rapoport arról számolt be, hogy a holnapi határidőig jó eséllyel nem fognak megegyezni a felek, így a 28 éves safety tag alatt fog játszani.

A hírek szerint a Jets közel sem értékeli annyira Maye-t, mint amennyire a szakma. A tavaly elit szinten teljesítő safetynek (a PFF szerint például a hatodik legjobb volt a posztján, míg csak a coverage-et nézve a harmadik) egy legalább 12-14 millió dolláros szerződés bőven kijárna, pláne, ha Jamal Adams fizetése tényleg 18 millió dollár körül fog mozogni. Ehhez képest a Jets még 10,6 millió dolláros franchise tagnél is alacsonyabb éves átlagot ajánlott, ami a top 10-hez is necces, miközben Justin Simmons 15,25 milliós hosszabbítást kapott idén a Broncostól.

A Jets 2017-ben rengeteg tőkét fektetett be a safety posztba: a draft első körében Jamal Adamst, a másodikban Marcus Maye-t választotta ki. Előbbi már nincs a csapatnál, és úgy tűnik, utóbbi sem marad sokáig, ha a csapat nem hajlandó a zsebébe nyúlni.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-07-14 06:53

oké, hogy nagy tőkét fektetett be, de pl Adamsen nagyot is kaszált, amikor elcserélték.
simán lehet hogy Maye is csere sorsára jut, és érte is többet kaphatnak, mint amennyit belefektettek. oké kell a jó safety egy csapatban, de nem akkor kell a safetyt megfizetni szerintem, amikor még ezer más problémád van. így nézve a Jets logikusan nem akar neki top gázsit adni.

ahanem
ahanem
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-07-14 10:51

Ez rendben van, de ha egy játékos önmaga nyer 3 meccset egy szezonban akkor nem feltétlen a pozíciós értéket kell előtérbe helyezni

Nem biztos, hogy a két elő körös pick ér 3 győzelmet pl

Staten Island
Staten Island
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-07-14 07:58

nem akkor kell a safetyt megfizetni szerintem, amikor még ezer más problémád van.

Ezt meg tudom érteni, de másrészről milyen építkezés az, ahol kiárulod a jól teljesítő játékosokat (immár a másodikat). Oké, hogy alapvetően nem értékes a posztja, de ebben keretben azért nagyítóval kell keresni a tehetséget. Maye esetében azt is figyelembe kellett vna venni, hogy kiváló passzjáték ellen, ami szvsz értékesebb játékossá teszi. A Jets semmit nem fog kapni érte, jövőre FA lesz és nagyot szakít.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x