Connect with us

Hír

Jó eséllyel nem hosszabbít a Jets Marcus Maye-jel

Két hónapja Robert Saleh még azt nyilatkozta, hogy a Jets mindent megtesz azért, hogy hosszabbítson a franchise tagelt Marcus Maye-jel. Most Ian Rapoport arról számolt be, hogy a holnapi határidőig jó eséllyel nem fognak megegyezni a felek, így a 28 éves safety tag alatt fog játszani.

A hírek szerint a Jets közel sem értékeli annyira Maye-t, mint amennyire a szakma. A tavaly elit szinten teljesítő safetynek (a PFF szerint például a hatodik legjobb volt a posztján, míg csak a coverage-et nézve a harmadik) egy legalább 12-14 millió dolláros szerződés bőven kijárna, pláne, ha Jamal Adams fizetése tényleg 18 millió dollár körül fog mozogni. Ehhez képest a Jets még 10,6 millió dolláros franchise tagnél is alacsonyabb éves átlagot ajánlott, ami a top 10-hez is necces, miközben Justin Simmons 15,25 milliós hosszabbítást kapott idén a Broncostól.

A Jets 2017-ben rengeteg tőkét fektetett be a safety posztba: a draft első körében Jamal Adamst, a másodikban Marcus Maye-t választotta ki. Előbbi már nincs a csapatnál, és úgy tűnik, utóbbi sem marad sokáig, ha a csapat nem hajlandó a zsebébe nyúlni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!