Connect with us

Hír

Suh beismerte, hogy voltak gondok a hozzáállásával Miamiban

Ndamukong Suh 2015-ben a legjobban fizetett védő lett, mikor a Dolphinsba igazolt, azonban a pénz nem minden, és a védőfalember nem volt boldog Miamiban. Ezt pedig megfejelte rossz hozzáállásával, amivel problémákat okozott a csapatnál. Ezt ő maga mesélte most el a Twitteren, és azt is elmondta, hogy tanult hibáiból és ma már jobb csapattársnak számít.

“Ha láttatok játszani, akkor tudjátok, hogy elég sok tudok lenni. Nagyon direkt ember vagyok. A munkám az, hogy az akaratom ráerőltessem másokra. Ez pedig beleívódott az életem más területeire is. Sokáig csak kimondtam, amit akartam, sosem gondoltam arra, hogyan adom át az üzenetet. Aztán amikor Miamiba kerültem, minden megváltozott. Befolyásos pozícióban voltam, úgyhogy mindig elmondtam a véleményem, attól függetlenül, hogy ez másokat hogyan érintett. Két év után rájöttem, hogy ez a hozzáállás megosztja a csapatot, eltávolít embereket magamtól és negatív dolgokat kreál a fejemben.

Aztán jött az új edzőnk (Adam Gase). Semmivel sem értettem egyet abból, amit ő akart csinálni. De bármit mondtam, azt nem hallották meg. Nem kaptam meg a támogatást, amire szükségem volt. Rájöttem, hogy azért, mert nem volt bennem tapintat. Ha nem vigyázol arra, hogy hogyan csinálsz dolgokat, akkor te leszel a rossz srác. Úgyhogy elkezdtem változtatni, és ezt tartom a mai napig. Sokkal többet hallgatok meg másokat, mint amennyit beszélek. Odafigyelek, hogy hogyan társalgok másokkal. Figyelek mások reakcióira és eszerint változtatok. Gondosan megválogatom a szavaimat, hogy empatikusabb legyek. 180 fokos fordulatot vettem. Sokkal kevesebbet vitatkozok és sokkal több egyezségre jutok. És a legfontosabb, hogy jobban érzem magam és javult a hangulatom is.”

A hírhedt Suh ma már a pályán is kevesebbet kerül konfrontációba, és úgy tűnik, jól beilleszkedett a Buccaneers csapategységébe is. Láthatóan értékelik is őt a franchise-nál, hiszen zsinórban háromszor írt alá egyéves szerződést Tampában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!