Connect with us

Hír

Wentz újra élvezi a focit

Carson Wentz tavalyi vesszőfutását nem kell senkinek sem bemutatni, az egyik legrosszabb irányító volt az egész ligában. Ennek ellenére a Coltsnál hisznek benne annyira, hogy egy potenciális első körös picket adtak az Eaglesnek Wentzért, aki most új reményekkel és egy környezetváltással vághat neki a 2021-es szezonnak. Az irányító elmondta a ValleyNewsLive.comnak, hogy Indianapolis egy különleges hely és úgy érzi, új állomáshelyén megfiatalodott a tavalyi szörnyű éve után.

“Úgy érzem, hogy újra szenvedélyem lett a játék. Voltam már a fellegekben, voltam sérült, lecseréltek, elcseréltek. Sok mindent láttam, sok minden történt velem az elmúlt öt évben, úgyhogy bármi is lesz a következő, én készen állok.”

Indianapolisban most mindenkinek elég fontos, hogy Wentz visszatérjen korábbi formájához, vagy legalább egy ligaátlag szintet meg tudjon ütni. Chris Ballard general manager és Frank Reich főedző is belé fektették bizalmukat egy ennyire borzasztó szezon után, és ha nem sül jól el ez a projekt, az mindkettejük mellett egy elég csúnya fekete pont lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!