Connect with us

Hír

Személyi edzője szerint Tom Brady akár 47 évesen is játszhat

Tom Brady 43 évesen csapatot váltott, majd elit játékot nyújtva bajnok lett a Bucsszal. A szerződése az idei szezonnal együtt még két évig szól, 45 éves lesz, amikor lejár a jelenlegi kontraktusa. Eredetileg ezt a célt tűzte ki magának minden idők legsikeresebb irányítója, de a személyi edzője, Alex Guerrero szerint akár még további két év is benne lehet Bradyben (via Boston Herald).

“Az volt a célja, hogy 45 éves koráig játsszon. Az lesz életem legbüszkébb pillanata, amikor azt mondhatom: “Megcsináltuk!” Persze, ha megváltoznak a céljai, az sem probléma. Ha úgy dönt, hogy 45 éves kora előtt befejezi, akkor is 100 százalékig támogatni fogom. Ugyanakkor az én fejemben egyelőre nem a visszavonulás, hanem újabb két év jár. Mert mi lesz, ha 46 és 47 évesen is játszani akar? Nem tudom, szóval jobb, ha elkezdek terveket készíteni arra, hogy a teste 45 fölött is készen álljon”

Brady egyelőre semmi jelét nem mutatja a formahanyatlásnak, tavaly például elszakadt térdszalaggal játszotta végig a szezont. Szakmai okai jelenleg egyáltalán nincsenek arra, hogy visszavonuljon.

A legöregebb irányító, aki kezdőként pályára lépett az NFL-ben Steve DeBerg volt 1998-ban, amikor 44 éves és 279 napos volt. Ha Brady jövőre is beöltözik, akkor megdönti ezt a rekordot (is).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!