Connect with us

Hír

Már most véget ért a Rams kezdő futójának a szezonja

Borzasztó hírt kapott a Los Angeles Rams, ugyanis elszakadt az Achillese Cam Akersnek, a tavalyi második körös futónak, így az egész szezont ki kell hagynia – írja Tom Pelissero.

Akers tavaly 5 meccsen kezdett, 145 labdacipelésből 625 yardot és 2 TD-t szerzett, illetve volt még 11 elkapása 123 yardért és egy hatpontosért. Idén egyértelműen ő lett volna az első számú futó a Ramsnél, sok szakértő nagyon sokat várt tőle. A helyét a két évvel ezelőtti harmadik körös Darrell Handersonnak kell majd átvennie, mögötte pedig csak Raymond Calais, Xavier Jones és az idei hetedik körös Jake Funk található a depth charton, szóval akár várható is egy veterán leigazolása.

A szabadügynök futók piacán többek közt Adrian Petersont, Devonta Freemant, Duke Johnsont, LeSean McCoyt, Le’Veon Bellt vagy épp Todd Gurley-t találhatjuk, habár utóbbival kapcsolatban nem túl valószínű egy visszatérés.

Az épp ma megjelent futórangsorunkban a Rams a 17. helyre került Akers vezetésével, nélküle jóval hátrébb került volna a gárda, egyértelműen az alsó negyedbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!