Connect with us

Hír

Vince Williams visszavonult

A Steelers tegnap megkezdte az edzőtábort, azonban egy emberrel kevesebb jelent meg a csapatnál, hiszen a kezdő linebacker Vince Williams bejelentette visszavonulását. A 31 éves játékos tavaly 14 meccsen kezdett, idén is a kezdőbe várták, és bár a játéka minőségével azért akadtak problémák, a hiánya fájó lesz a védelemnek.

Williams 2013-ban a Steelers hatodik körös pickje volt, egész karrierjét a csapatban töltötte. Ez idő alatt 479 tackle-t, 20,5 sacket, két INT-t, öt leütött passzt és egy TD-t jegyzett. 2016-ban 3 évre 5,5 millióért, majd 2018-ban 3 évre, 18 millió dollárért hosszabbított, ami jól mutatja, hogy leginkább átlagos szintre volt képes.

A fizetési plafon miatt a csapat idén már egyszer kivágta Williamset, majd 1 millió dolláros veteránminimumért visszaigazolta, de az újraegyesülés nem tartott sokáig. Természetesen az 1 millió dollárt a Steelers megspórolja, de most kell találni valakit, aki legalább egy átlagos szintet tud majd hozni Devin Bush mellett. A jelenlegi keretből várhatóan Robert Spillane lesz ez a játékos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!