Connect with us

Hír

Tom Brady: Ameddig a bajnoki címért küzdhetek, addig játszani fogok

Tom Brady szerződése jelenleg két évig él, és hacsak nem történik valami váratlan, akkor 45 évesen is a pályán lesz. Korábban ez volt a felső határ, a cél, amit az irányító el akart érni, de azóta sok minden történt vele, és bőven benne van a pakliban még 1-2 extra év.

“Fizikailag túl vagyok már a csúcson, ez egyértelmű. Ez van. De nem arról szól a történet, hogy mennyivel vagyok jobb 44 évesen, mint 38 évesen voltam. A kérdés az, hogy képes vagyok-e olyan szinten játszani, hogy bajnoki címet nyerjen velem a csapat. Ha képes vagyok, akkor játszani fogok. Tudom, ilyenkor jönnek a kérdések, hogy mégis mit akarok még elérni vagy bizonyítani, de egyszerűen imádok játszani, és a játék szeretete miatt folytatnám. Persze vannak más tényezők is, a családomnak például nagyon sokkal tartozom, rengeteg áldozatot hoztak értem, szóval majd meglátjuk, mi lesz 2022 után”

– nyilatkozta Brady (va PFT).

Az irányítónál tehát nem az a kérdés, hogy elit lesz-e majd 45+ évesen (ahogy egyébként most még az), hanem hogy lesz-e annyira jó, hogy a bajnoki címért küzdhessen. Ez praktikusan azt jelentheti, hogy amíg úgy érzi, hogy legalább top 10 körüli szintet hoz, addig maradni fog, már amennyiben persze a család közbe nem szól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!