Connect with us

Hír

Von Miller még 5-7 évig játszana

Von Miller minden idők egyik legjobb pass rushere, de 32 évesen már alighanem nincs sok a tankjában – legalábbis ezt hihetnénk. A Broncos korábbi első körös védője még nem gondolkozik a visszavonuláson, olyannyira nem, hogy még 5-7 évet szeretne pályán lenni.

“Három-négy héten belül megszületik a kisfiam. Azt akarom, hogy lásson engem játszani, ez van a szívemben. Ez nagyjából 5-7 évet jelent, és bármit is hozzon a sors, meg is csinálom”

– mondta Miller (via PFT).

A korábbi 1/2-es tavaly nem tudott pályára lépni egy bokasérülés miatt, de elmondása szerint már 94 százalékos, a maradék hat százalékot pedig majd az egymás elleni gyakorlatokon megszerzi. Amennyiben ez sikerül és idén jól fog játszani, akkor benne lehet a pakliban még pár jó év és az 5-7 sem teljesen kizárt, James Harrison például 38 évesen is a játszott.

Miller egyébként beszélt arról is, hogy nagyon sokat vár 2021-ben a Broncostól és az idei a legjobb csapata hosszú idő óta, emellett hisz Drew Lockban és Teddy Bridgewaterben is. Ennek ellenére azt is elmondta, hogy ha Aaron Rodgers elérhető, akkor a Broncosnak megvan hozzá a front office-a, hogy elcsábítsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!