Connect with us

Hír

A Bears várja az ajánlatokat Nick Folesért, de nem küldik oda, ahová a QB nem akar menni

A Chicago Bears depth chartja QB poszton úgy néz ki, hogy Andy Dalton a kezdő, Justin Fields a második számú, míg Nick Foles csak a harmadik a sorban. Ez utóbbi nagyon frusztrálja az Eaglesszel Super Bowlt nyert játékost, és szeretne egy olyan csapatban játszani, ahol van esélye pályára lépni, a Bears pedig hajlik az elcserélésére, állítja Albert Breer.

Nem meglepő, hogy a Bears elcserélné Folest (akit a szerződésében lévő garantált tartalmak miatt nem lehet kivágni), ugyanakkor Breer úgy tudja: a csapat megígérte a QB-nak, hogy nem küldeni olyan helyre, ahová az nem szívesen menne. Ez pedig már minimum furcsa, ugyanis a csapatnak nem kell Foles beegyezése egy cseréhez, és még egy hetedik körért is megéri elcserélni, ezzel megspórolva több millió dollárt.

Mondhatnánk, hogy ez csak amolyan PR-fogás, és a csapat mindössze egy normálisabb ajánlatra vár, de Matt Nagy állítólag azért nem akarja lecserélni Daltont, mert megígérte neki, hogy az első héten mindenképp kezdeni fog. Úgy tűnik, hogy a főedző nagyon szívén viseli az irányítói jólétét, és minden kívánságukat kész teljesíteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!