Connect with us

Hír

A Lions kivágta a kezdőbe szánt elkapóját

A csapatoknak holnap estig kell 53 fősre szűkíteniük a keretüket, így ma-holnap elég sokan veszítik el állásukat. Az első nagyobb nevű fecske meg is érkezett, ugyanis Adam Schefter információi szerint a Lions kivágta az elkapó Breshad Perrimant.

A Lions most márciusban igazolta le Perrimant és a kezdőbe szánták a nagyon gyenge elkapósorukban, 2 millió dollárt garantáltak is a fizetéséből, amitől így búcsút inthetnek. A 2015-ös első körös receiver sosem tudta teljesíteni az elvárásokat, Baltimore-ban csak 27 meccsen szerepelt, majd játszott a Washington, a Browns, a Buccaneers és a Jets csapataiban is. Tampában volt egy pármeccses fellángolása, de nagyjából ennyi.

Ahhoz pedig nagyon rosszul kellett teljesítenie, hogy a liga messze leggyengébb elkapósorából is menesszék, főleg a garantált fizetése ellenére, de neki ez is összejött. Így Tyrell Williams, a másodéves Quintez Cephus és az újonc Amon-Ra St. Brown számíthat kezdőnek Detroitban.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peter szabo
peter szabo
2021-08-30 16:34

Tehát,ha jól értem… Kibrusztolt magának 2 millát fixen,majd akarva akaratlanul sikerült olyan ..ar produkciót nyújtani, hogy most láblógatva élvezheti a”következményeket”.

Kurunczi Gábor
Kurunczi Gábor
2021-08-30 14:49

Van egy olyan érzésem, hogy lesznek még itt nagyobb meglepetések is a roster szűkítések során. Én minden csapatnál várok egy-egy olyan cutot, melyre mindenki azt mondja majd, hogy na b+ 😁

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x