Connect with us

Hír

A bemelegítésnél úgy tűnt, hogy kutya baja, aztán kórházba kellett szállítani Jalen Hurtsöt

Az Eagles éjjel előszezonmeccset játszott a Patriotsszal, és a szurkolók várhatták a kezdő irányító Jalen Hurts játékát, azonban ő nem jött ki a kezdővel a pályára. Annak ellenére, hogy a bemelegítésnél még minden a megszokott mederben folyt, az irányító energikus volt, jól mozgott és kickoff előtt 20 perccel még a gameplant nézegette. A családját is meglepetésként érte, hogy kórházba kellett szállítani közvetlen a mérkőzés előtt gyomorfertőzés miatt – írja Chris Mortensen.

Nick Sirianni főedző elmondta, hogy Hurts hasi fájdalmakra panaszkodott, de ki akart menni bemelegíteni. Ezt követően, mikor visszatért az öltözőbe, még mindig nem érezte jól magát, úgyhogy úgy döntöttek, hogy nem játszik. Beküldték a kórházba kivizsgálásra, de minden rendben, az orvosok legalább két nap pihenést javasoltak neki.

Jó hír, hogy nincs komoly baja Hurtsnek, azonban nyilván neki is és a csapatnak is rossz hír, hogy nem tudott játszani a Patriots ellen, ugyanis nem ártanak az éles játékpercek a szezon előtt egy fiatal, tapasztalatlan irányítónak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!