Connect with us

Hír

A Cowboys jó hírt kapott Prescottról, de elvesztette kezdő védőfalemberét

Dak Prescott tegnap újra MRI-vizsgálaton esett át, ami a Cowboys számára megnyugtató eredménnyel zárult: az irányító a vártaknak megfelelően gyógyul – írja az ESPN. Olyannyira jól halad a felépülése, hogy a holnapi tréningen már rendes edzésmunkát végezhet.

Prescott július 28-án jelezte a trénereknek, hogy valami nincs rendben a karjával, így két hétre pihentetni kellett. Egy hete kezdett el lazán dobálgatni, pár napja pedig már pár gyakorlatot is teljesített, ahol skill playereinek dobált védők nélkül. Ha minden jól megy, akár a hétvégi Texans elleni előszezonmeccsen is kaphat egy kis szerepet, de valószínűbb, hogy inkább a csapat utolsó, Jaguars elleni preseason meccsén láthatjuk a pályán először a tavalyi sérülése után. A Cowboysnál azt mondták még az edzőtábor elején, hogy egy kis játékidőt akarnak adni Prescottnak, hogy ne az alapszakasz nyitómeccsén a Buccaneers ellen legyen először éles körülmények közt a pályán a sérüléséből felépülve.

Mindeközben a Cowboys rossz hírt is kapott, ugyanis 4-6 hétre elvesztette a védőfalember Neville Gallimore-t egy karsérülés miatt – írja Ian Rapoport. Ez azt jelenti, hogy legalább a szezonnyitót ki kell hagynia a játékosnak, de akár még egy-két mérkőzést is emellé. A tavalyi harmadik körös játékos talán a legjobb belső védőfalembere a Cowboysnak jelenleg – ami nem akkora elismerés, tekintve hogy a liga legrosszabb iDL felhozatalával rendelkezik a csapat.

Hiányában például az újonc Osa Odighizuwa kaphat nagyobb szerepet, aki jól mutatkozott be az előszezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!