Connect with us

Hír

Justin Fieldsnek már most lelassult a játék

Az irányítók számára (és a legtöbb poszton így van ez) kell egy kis átállási idő az egyetemről a profik közé, ugyanis jóval gyorsabb a játék, gyorsabbak az ellenfelek és gyorsabban kell döntéseket hozni. Sokszor egy fél év – év is eltelik, amíg valaki beleszokik a ritmusba, azonban Justin Fields már most azt mondja, hogy lelassult neki a játék, részben hála a Bears védelmének, amivel minden edzésen találkozik.

“Hogy őszinte legyek, igazából egész lassú volt a játék. Az, hogy minden nap a saját védelmünk ellen kell játszanom, lelassítja a dolgokat.”

Fields jól mutatkozott be a Dolphins ellen tegnap, 20 passzából 14 volt sikeres 142 yardért és egy TD-ért (106,7-es passer rating), illetve volt 5 futása 33 yardért és egy hatpontosért. Persze tegyük hozzá, hogy csak a Dolphins második csapatos védelme ellen dobált (de ő is a saját második számú támadósorával), szóval ennél még van egy szinttel feljebb a játék sebességét illetően. Ettől függetlenül biztató volt a bemutatkozás és a Bears szurkolói reménykedhetnek, hogy hosszú idő után ismét lehet egy franchise irányítójuk.

A kérdés már csak az, hogy mikor áll be a kezdőbe Fields, egyelőre ugyanis a csapatnál kitartanak amellett, hogy Andy Dalton lesz az első számú irányító a szezon kezdetén.

32 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
32 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-08-15 07:52

Őőőőőő… izééééé… khm…
Naszóval az a helyzet, hogy te ezt nem nézted meg, Danikám. A ficere egy félidőn át egynagykalapszar volt. INT gyanús passzból kiszórt kettőt, egyet mázlival nem kaptak el, volt egy fumble-ja is, amikor lóbálta a kezében a lasztit, mint egy kislány és úgy általában nem találta a helyét. Utána sem lett sokkal jobb. Csak tuti passzokat dobott, a futkorászásainál akkora holdingokat engedtek el, hogy én szégyelltem és a TD passza sem az övé volt, hanem az elkapóé, aki úgy állt ott egymaga a gólvonal előtt hat méterrel, mintha nem kellene senkinek.

https://www.youtube.com/watch?v=BTYU6AhOT3Q

Összegezve: Fields egy fikarcnyival sem volt jobb, mint Trub, sőt, Trub első bemutatkozása fényévekkel volt jobb, mint Fields-é.
Csak abban reménykedhetünk, hogy ez nem a szokásos Bears QB killer eredménye, és hogy Fieldsnél fordítva lesz, mint Trubnál.

https://www.sportsmockery.com/chicago-bears/mitch-trubisky-teaches-to-be-wary-of-justin-fields-preseason-debut/

katonadani
Reply to  bjeela
2021-08-15 08:40

nézd meg a többi újonc qbt is a fordulóból, Fiedlstől volt a legtöbb pozitív játék :D
in structure egyébként szerintem sem volt túl jó (mondjuk azért a két szerinted INT-et érő labdát nem láttam, melyik lehetett), de outside structure csinált több fasza játékot, ami ilyen OL mögött kelleni is fog.

bjeela
bjeela
Reply to  katonadani
2021-08-15 10:25

Megnéztem és bár Lance papíron satnyább statot produkált, de látva a játékot sokkal jobbnak tűnt. Sőt, még a lófejű kislány is ügyesebbnek hatott, pedig ő nem szerzett TD-t és Zach Wilson is kb ugyanazt hozta, miközben sokkal kevesebb időt kaptak a bemutatkozásra, mint Fields. Ha ugyanannyí ideje lett volna Fieldsnek, mint a másik kettőnek, akkor most úgy ekézted volna, hogy namég.

A két INT-t érő lasztit megtalálod a videóban az első félidő passzai között.

És mégeccer: Trubbal összemérve az első előszezonmeccseiket a lába nyomába sincs Trubnak és ez nem túl szívderítő.

katonadani
Reply to  bjeela
2021-08-15 15:56

azt a “két INT-et érőt” szerintem óriási bravúr lett volna lehúzni. Nem volt jó labda egyik sem persze, de dropnak sem nevezném a védőktől.
Ha Fields lassan olvasta a játékot, akkor ez Lance-re hatványozottan igaz volt, többször sackelték is, mert sokáig tartotta a labdát. Ha Fieldsnek volt két INT-t érő labdája, akkor Lance-nek is, sőt nála még egyértelműbb volt. És neki meg kevesebb “extra” játéka volt most, nyilván a 80 yardos ellenben a legszebb játék volt az éjjel az újoncoktól. Mondjuk az látszott, hogy neki a futásait visszafogták, Fieldsnek nem.

Lawrence és Wilson tényleg keveset játszott, igazán nem tudtak mit mutatni magukból. Btw Lawrence-nek is volt sackje, fumble-je is. Wilsonnak volt két jó 10 yardos passza, azon kívül semmi. Trubra nem emlékszem milyen volt, de sokat nem is jelent. Leaf is jobb volt Peyton Manningnél az első preseason meccsen :D

nem értem ezt a nagy negativitást amúgy hogy Fields mitől volt ennyivel rosszabb mindenkinél. Voltak rossz dolgai meg jók is, ahogy másoknak is. Neki több ideje volt a pályán, szerintem kb hozta azt ahogy jellemeztük az egyetem alapján. És még mindig 1-2 negyed játékról beszélünk mindenki esetében, ebből aztán semmit sem lehet levonni, az egyetemi teljesítményből sokkal többet :D

bjeela
bjeela
Reply to  katonadani
2021-08-15 16:19

Jóvan, Dani, csak vígasztajjá, dejez akkor se volt valami bíztató. Az első félidő konkrétan kuka volt és csak azért hagyta fenn Nagy, hogy a Delfingek harmadik sora ellen szerezzen némi sikerélményt és kozmetikázza az addig pocsék lőlapját. A futott TD-je rendben volt, de a passzolt TD-hez semmi köze, azt még Chester is telibeverte volna. És nekem épp az egyetemi teljesítményhez képest jelentett csalódást, amit művelt, főleg az első félidőben.

ThySoul
ThySoul
Reply to  katonadani
2021-08-15 09:36

Beszéljünk komolyabb dolgokról Dániel. Igaz az hogy a sportmania beszerez bármit amit kérek vagy csak hazudtatok nekünk drága olvasóknak ami miatt halált érdemeltek?

katonadani
Reply to  ThySoul
2021-08-15 09:49

annak idején mondtak valami ilyesmit

katonadani
Reply to  ThySoul
2021-08-15 09:49

kell a 10-es Trubisky mez?

ThySoul
ThySoul
Reply to  katonadani
2021-08-15 10:11

Nem minden embernek lehet Trubos meze a kedvenc csapatával
Tudom hogy te is vársz egy Eagles verziót belőle

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  ThySoul
2021-08-15 09:38

Nem kell morcoskodni,meglessz az a Trubisky mez.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Bélabá a csótány
2021-08-15 09:43

Ne is mond, egyre nagyobb stresszben vagyok, félek hogy itt elkapkodja a sok nyomorult

chester
chester
Reply to  ThySoul
2021-08-15 09:51

Vegre megrendeled a chesteres Bills mezed?

ThySoul
ThySoul
Reply to  chester
2021-08-15 10:10

Csak ha rendelsz Packers mezt a nevemmel ellátva

chester
chester
Reply to  ThySoul
2021-08-15 10:18

Nem veszek mezt, kidorzsoli a cickom

ThySoul
ThySoul
Reply to  chester
2021-08-15 10:33

Lennék az a mez

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  katonadani
2021-08-15 08:58

Szerintem inkább az adott QB helyzetéhez képest lévő teljesítményét érdemes nézni.
Kezdőnek draftolták,ahhoz képest meg elég körülményesen olvassa a játékot.

katonadani
Reply to  Bélabá a csótány
2021-08-15 09:24

ahogy azt tudtuk is róla eddig is :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  katonadani
2021-08-15 09:51

Hát de pont ez az,hogy pl Mac meg Trask is sokkal jobban olvas,oszt előttük még ott a sportszeletes csávó meg a féreg.
Fields-nek meg legkésőbb 4-5 meccs után kezdenie kellene.

peter szabo
peter szabo
Reply to  Bélabá a csótány
2021-08-15 19:18

Ejj,Bélabá megennyhült, már csak “féreg”. Pedig helyesen: meg a Féreg!… 😁

ThySoul
ThySoul
Reply to  Bélabá a csótány
2021-08-15 14:24

Bigmac Jones örüljön hogy azzal a testtel egyáltalán valaki draftolta

bjeela
bjeela
Reply to  ThySoul
2021-08-15 16:23

Eszonták a Tibibácsira is, aztán néddameg milettbelőle.

Ödönke
Ödönke
Reply to  bjeela
2021-08-15 21:18

Mert Giselle megengedte neki.

peter szabo
peter szabo
Reply to  bjeela
2021-08-15 17:58

Egy iszákos,Trófeadobáló Huligán!!! Aztán még jól is érzi magát ez a spermahajder.😊 Amúgy,Ő inkább volt 1 nagyra nőtt meztelen Csiga.

ThySoul
ThySoul
Reply to  bjeela
2021-08-15 07:59

Egy preseason meccs volt, ráadásul az első meccse NFL közegben, azért így közelítsd meg

bjeela
bjeela
Reply to  ThySoul
2021-08-15 08:11

Kösz a felvilágosítást, de ennyire még – ha szűken is – futja a szellemi kapacitásomból. Azért poénból néddamármeg azt a videót, ami összegzi az összes megmozdulását Fieldsnek, nézd a fejét, ahová néz, ahogy olvas és keresi a passzsávokat, embereket, aztán ahogy dönt, a mozgását és rájössz, hogy még nagyon nem tudja, hol van és mi a dolga. Ahhoz képest, hogy mire vitte az egyetemen, és mit várunk egy ilyen kalibertől elég szegényes ez a bemutatkozás. Én is abban bízom, hogy lesz jobb, de ez akkor sem vidító.

ThySoul
ThySoul
Reply to  bjeela
2021-08-15 08:35

De mi az hogy mit várunk? Újonc, kutya nem várja tőle hogy top5 QB legyen az első preseason meccsén a csere támadósorral.
Egyébként megnéztem a videót, jók a futásai, jól hosszabbította meg a játékokat lábbal, a hosszú labdái is tetszetősek voltak. Közelre nem volt szerintem a legpontosabb, meg a fumble csúnya volt, de ismétlem, első meccse, ahhoz teljesen oké volt ez

bjeela
bjeela
Reply to  ThySoul
2021-08-15 10:34

Nem TOP5-ös teljesítményt vártam, hanem jó produkciót, vagányságot, fiatalos lendületet. Mert a srác ilyen volt az egyetemen. Itt meg nem. És ez nem túl vidító. Ennyi.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  bjeela
2021-08-15 21:16

Bridgewater 2.0 Nem olyan rossz az.

chester
chester
Reply to  bjeela
2021-08-15 09:04

Ne haragudj hogy ezt mondom, de ha te azt varod el, hogy elete elso NFL snapjein azt hozza, amit az Ohio State-en lattunk tole, akkor megis vannak problemak a szellemi kapacitassal. Tudom hogy ki vagy ehezve vegre egy jo iranyitora, de nem kell irrealis elvarasokat varnod egy eloszezon meccsen.

Abban abszolut igazat adok, hogy amennyiben kiemeljuk a harmadik negyedes jo jatekat, nem szabad a szonyeg ala soporni a masodik negyedet, mert az nem nezett ki jol. Ugyanakkor Fieldsnek most Daltonnal kell jobbnak lennie, nem Mahomesnal, az meg a tegnapi jatekaval siman osszejon, a negativumokkal egyutt is. En ugyanis azt vartam, hogy ne egy langyos semmilyen jatek legyen alatta, legyen tokos, vallaljon kockazatot, legyen meg a big play lehetosege, raadasul o ezt labon is tudja hozni.

Lesz ez meg jobb is. Azt megertem, hogy nem vagy maradektalanul lenyugozve, de azert a tulzott negativozmusra semmi szukseg.

bjeela
bjeela
Reply to  chester
2021-08-15 10:31

Nincsenek. Nem vagyok kiéhezve, fatalista vagyok. Nem irreális egy előszezonbeli meccsen, másodvonalbeli ellenfelekkel.

Nem Mahomest akarok látni, egy jó Fieldset szerettem volna, de nem kaptam. A srácnak nem Daltonnal kell versenyeznie, hanem önmagával és azzal az imidzsel, amit kialakított az egyetemen magáról. Amiket leírtál – legyen tokos, vallaljon kockazatot, legyen meg a big play lehetosege -, abból zéró valósult meg.

Remélem. Semmi negativizmus, realizmus.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  chester
2021-08-15 09:09

” Ugyanakkor Fieldsnek most Daltonnal kell jobbnak lennie, nem Mahomesnal, az meg a tegnapi jatekaval siman osszejon, a negativumokkal egyutt is.”
A kompromisszum a nagyság halála.

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
2021-08-15 09:33

A remény hal meg utoljára….

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x