Connect with us

Hír

Justin Fieldsnek már most lelassult a játék

Az irányítók számára (és a legtöbb poszton így van ez) kell egy kis átállási idő az egyetemről a profik közé, ugyanis jóval gyorsabb a játék, gyorsabbak az ellenfelek és gyorsabban kell döntéseket hozni. Sokszor egy fél év – év is eltelik, amíg valaki beleszokik a ritmusba, azonban Justin Fields már most azt mondja, hogy lelassult neki a játék, részben hála a Bears védelmének, amivel minden edzésen találkozik.

“Hogy őszinte legyek, igazából egész lassú volt a játék. Az, hogy minden nap a saját védelmünk ellen kell játszanom, lelassítja a dolgokat.”

Fields jól mutatkozott be a Dolphins ellen tegnap, 20 passzából 14 volt sikeres 142 yardért és egy TD-ért (106,7-es passer rating), illetve volt 5 futása 33 yardért és egy hatpontosért. Persze tegyük hozzá, hogy csak a Dolphins második csapatos védelme ellen dobált (de ő is a saját második számú támadósorával), szóval ennél még van egy szinttel feljebb a játék sebességét illetően. Ettől függetlenül biztató volt a bemutatkozás és a Bears szurkolói reménykedhetnek, hogy hosszú idő után ismét lehet egy franchise irányítójuk.

A kérdés már csak az, hogy mikor áll be a kezdőbe Fields, egyelőre ugyanis a csapatnál kitartanak amellett, hogy Andy Dalton lesz az első számú irányító a szezon kezdetén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!