Connect with us

Hír

A Dolphins és Xavien Howard kompromisszumra jutott

Mike Garafolo információi szerint egyezségre jutott a Miami Dolphins és a cornerback Xavien Howard, aki elégedetlen volt a szerződésével, amit két éve írt alá (és még négy év hátravolt belőle), ezért cserét kért a csapattól. Tipikusan a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt esete történt.

Howard nem kapott plusz pénzt a szerződéséhez, azonban a minicamp során felgyűlt 93 ezer dolláros büntetését visszavonták, emellett az idei évre kapott $3,5 milliónyi ösztönzőt és a jövő évi fizetését garantálták* (amikor egyébként sem igazán kellett félnie attól, hogy kivágják), illetve a Dolphins azt is megígérte, hogy jövőre februárban/márciusban újra leülnek tárgyalni, hogy a piacnak megfelelőbb szerződést kapjon a cornerback.

A $3,5 milliónyi ösztönző egyébként pont arra jó, hogy Howard ezzel akár $16 milliót is kereshet idén, ami egybecseng a legjobban fizetett cornerével, amit szeretett volna elérni a játékos.

Howard tavaly elsőcsapatos All-Pro lett, miután 10 interceptiont is szerzett – karrierje során már 22-nél jár 56 meccs alatt.

*egyelőre sérülés esetére garantálták, a ligaév első napján pedig teljesen garantálttá válik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!