Connect with us

Hír

Elcserélné tavalyi első körös játékosát a Jaguars?

A Jaguars tavaly az 1/9-es pickkel választotta ki a cornerback CJ Hendersont, aki kiválóan mutatkozott be a profik közt, azonban az első pár jó mérkőzése után nagyot esett vissza a teljesítménye (és állítólag a motiváltsága is), majd meg is sérült és a szezon felét ki kellett hagynia. Most pedig elképzelhető, hogy nem is fog többet játszani Jacksonville-ben.

Jeremy Fowler információi szerint ugyanis a ligában több magas beosztású vezető is úgy gondolja, hogy a Jaguars árulja a másodéves cornerbacket. Az ESPN insidere hozzáteszi, hogy nincs rossz kapcsolat a játékos és a csapat közt, egyszerűen Jacksonville-ben úgy érzik, hogy jól állnak CB poszton és megnézik, mit tudnak visszakapni Hendersonért. A piacon idén leigazolták Shaquill Griffint három évre $40 millióért, illetve a második kör elején draftolták Tyson Campbellt is.

Ettől függetlenül nagyon furcsa, hogy egy év után szabadulnának a top10-es választottjuktól, nem is nagyon találni példát ilyen esetre – kivéve persze Minkah Fitzpatricket, akit egy év és pár meccs után cserélt el a Dolphins Pittsburghbe. Persze új a rezsim a csapatnál, ami sokszor vonz magával ilyen változásokat.

A Jaguars egyébként már kifizetett $13,1 milliót Henderson négy éves $20,5 milliós szerződéséből, szóval nagyon olcsó lenne az érte cserélő csapatnak a következő három szezonra. Az ellenérték feltehetőleg egy első kör vége lehet, és a Jaguars mondjuk ráfizet egy negyedik kört, vagy egy második körös és még egy negyedik körös cetli. Sok CB-hiányos csapat van a ligában, amelynek érdekes lehet egy ilyen trade, amennyiben sokat láttak Hendersonban prospectként.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2021-08-09 18:52

egyetemen is szar volt a hozzállása, nem lepne meg, ha nem változott volna fikarcnyit se

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2021-08-09 20:15

Szőrén mehet Nkeal Harryért… Trevorbáccsinak úgyis kell az elkapó… 🤭

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x