Connect with us

Hír

A Dolphins kivágta DJ Flukert, Amukamara a Saintsbe szerződött, védőfalembert igazolt a Cardinals

A Dolphins nemrég sérültlistára tette a támadófalember DJ Flukert, most viszont hivatalosan ki is vágták egy úgynevezett sérülés egyezséggel – írja Tom Pelissero. Flukernek a meniszkusza sérült meg és műtéten is átesett, várhatóan egy hónap kihagyás vár rá. Alapesetben sérült játékost nem lehet kivágni, viszont a felek megegyezhetnek, hogy a csapat állja a fizetése egy részét (általában annyit, amennyit kapott volna, amíg fel nem épül), a játékos pedig így szabadon igazolhatóvá válik. A 2013-as első körös játékos tavaly a Ravensnél játszott, most a Dolphinsban akár a kezdőért is küzdhetett volna, de úgy tűnik inkább a fiatalokat preferálják Miamiban.

A Saints leigazolta a cornerback Prince Amukamarát – írja Dan Graziano. A 2011-es első körös játékos már 32 éves, de igazából egész karrierjében korrekt cornernek számított, ezért is volt olyan furcsa, hogy tavaly a Raiders még a nyáron kivágta, majd az egész szezont a Cardinals gyakorlócsapatában töltötte. Meglátjuk, a Saintsnél kap-e több lehetőséget.

A Cardinals újraszerződtette a védőfalember Corey Peterst, aki az utóbbi öt évben is a csapat kötelékében volt – írja Ian Rapoport. A 2010-es harmadik körös játékos már 33. életévét is betöltötte, tavaly sérülés miatt kilenc meccsen lépett pályára. Futás ellen talán még most is képes lehet korrekt játékra, és a Cardinals belső védőfala nem számít épp veretesnek.

A Giants leigazolta a veterán futó Alfred Morrist – jelentette be hivatalosan is a csapat. Morris 2012-ben újoncként berobbant a ligába Robert Griffin oldalán Washingtonban, azonban azt a teljesítményt sosem tudta megismételni. Tavaly is a Giantsben játszott, 55 futásból 238 yardig jutott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!