Connect with us

Hír

A Panthers sem tett még le Deshaun Watsonról

Deshaun Watson helyzete még mindig a levegőben lóg. Az irányító ott van a Texans edzésein, azonban nem a hagyományos formában, hiszen időnként safetyt játszik (zsebre tett kézzel, sapkában), néha a backfieldről indulva kap el egy labdát és áll meg egyből utána, tegnap kisebb sérülés/fájdalmak miatt nem is edzett. Úgy tűnik, hogy amellett, hogy ő nem akar ott lenni a csapatnál, a Texansnál sem igazán terveznek vele, és a jelek szerint készek lennének továbbállni.

Egyelőre viszont nem kaptak olyan ajánlatot érte, amit elfogadnának. Azt tudni lehet, hogy az Eagles érdeklődik Watson iránt (a Dolphins és a Broncos idén valószínűleg nem, legfeljebb jövőre, ha úgy alakulnak a dolgok), illetve a PFT információi szerint a Carolina Panthers is képben van, csendben rajta tartják a szemüket Watsonon és a helyzeten.

A Panthers ugyebár cserélt Sam Darnoldért és le is hívta a 2022-es opcióját, viszont David Tepper tulajdonos elkötelezett az iránt, hogy a hosszú távú franchise irányítóját megtalálja, és egyáltalán nem biztos, hogy Darnold lesz az (főleg, hogy a beszámolók alapján nem is teljesít valami jól az edzőtáborban, habár ennek olyan sok jelentőséget egyelőre ne tulajdonítsunk). Ráadásul Tepper az üzleti világban elég sokat profitált abból, hogy alacsony áron vett (és magas áron adott el), így ha értelmes ellenértékért meg lehet szerezni Watsont, akkor egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy beszáll a buliba, akár az irányító jogi ügyeinek lezárása előtt is, bevállalva a kockázatot.

A PFT azt is hozzáteszi, hogy a Texans general managere, Nick Caserio tart attól, hogy utólag hülyének fogják nézni, amiért lehúzták Watsonnal kapcsolatban, szóval nem akarja olcsón továbbadni. Annak ellenére sem, hogy jelenleg negyedik számú irányítónak számít az edzőtáborban és a következő két évben $45 milliót kell kifizetni neki, miközben épp 22 nő perli szexuális zaklatás miatt. Nem egyszerű helyzet, az biztos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!