Connect with us

Hír

A Panthers sem tett még le Deshaun Watsonról

Deshaun Watson helyzete még mindig a levegőben lóg. Az irányító ott van a Texans edzésein, azonban nem a hagyományos formában, hiszen időnként safetyt játszik (zsebre tett kézzel, sapkában), néha a backfieldről indulva kap el egy labdát és áll meg egyből utána, tegnap kisebb sérülés/fájdalmak miatt nem is edzett. Úgy tűnik, hogy amellett, hogy ő nem akar ott lenni a csapatnál, a Texansnál sem igazán terveznek vele, és a jelek szerint készek lennének továbbállni.

Egyelőre viszont nem kaptak olyan ajánlatot érte, amit elfogadnának. Azt tudni lehet, hogy az Eagles érdeklődik Watson iránt (a Dolphins és a Broncos idén valószínűleg nem, legfeljebb jövőre, ha úgy alakulnak a dolgok), illetve a PFT információi szerint a Carolina Panthers is képben van, csendben rajta tartják a szemüket Watsonon és a helyzeten.

A Panthers ugyebár cserélt Sam Darnoldért és le is hívta a 2022-es opcióját, viszont David Tepper tulajdonos elkötelezett az iránt, hogy a hosszú távú franchise irányítóját megtalálja, és egyáltalán nem biztos, hogy Darnold lesz az (főleg, hogy a beszámolók alapján nem is teljesít valami jól az edzőtáborban, habár ennek olyan sok jelentőséget egyelőre ne tulajdonítsunk). Ráadásul Tepper az üzleti világban elég sokat profitált abból, hogy alacsony áron vett (és magas áron adott el), így ha értelmes ellenértékért meg lehet szerezni Watsont, akkor egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy beszáll a buliba, akár az irányító jogi ügyeinek lezárása előtt is, bevállalva a kockázatot.

A PFT azt is hozzáteszi, hogy a Texans general managere, Nick Caserio tart attól, hogy utólag hülyének fogják nézni, amiért lehúzták Watsonnal kapcsolatban, szóval nem akarja olcsón továbbadni. Annak ellenére sem, hogy jelenleg negyedik számú irányítónak számít az edzőtáborban és a következő két évben $45 milliót kell kifizetni neki, miközben épp 22 nő perli szexuális zaklatás miatt. Nem egyszerű helyzet, az biztos.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2021-08-04 07:47

Egyébként az ilyen “edzőtáborban megjelenik de pont nem csinál semmi értelmeset” játékosokat nem lehetne megbüntetni? Gondolom a szerződésben annyi van hogy meg kell jelennie különben bünti, de ennek így nincs semmi értelme

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
2021-08-04 15:36

Éppen elég büntetés lesz majd neki, ha ezzel az edzettséggel be kell állnia játszani. :)

ducksfan
ducksfan
Reply to  ThySoul
2021-08-04 10:12

a büntetés annyi,hogy az ilyen játékosokat kivágják és máshol sem kapnak komoly szerződést rossz hozzáállás miatt

ThySoul
ThySoul
Reply to  ducksfan
2021-08-04 16:25

Hát csak egy top5 QB-ról van szó, ő tuti kap valahonnan lehetőséget

katonadani
Reply to  ThySoul
2021-08-04 08:08

“I’m just here so I don’t get fined”

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-08-04 20:20

Vagyis akkor csajonként két milla, kenyérre és vízre marad egy. Ja, meg ügyvédre.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-08-05 09:16

Azért kell a sleppbe valaki, aki még betépve is tud gondolkozni: a bérelt hölgyeket márpedig mindig ki kell fizetni, két okból:
– jöjjenek legközelebb is
– nehogy rosszul emlékezzenek az estére
Ilyen esetben érdemes lehet titoktartásit kötni a számlát pedig megőrizni.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x