Connect with us

Hír

Philip Rivers visszatérne?

Carson Wentzet sikeresen megoperálták, így most lehet azon izgulni, hogy mikor tér vissza a fiatal irányító. Amennyiben hosszabb időre kidől, akkor a Colts jó eséllyel nem ússza meg egy új irányító beszerzését. Vagy épp egy régi-újat? Az LA Times épp a csapat tavalyi irányítójával, Philip Riversszel beszélgetett a napokban, ő pedig nem zárta ki a visszatérés lehetőségét – habár inkább egy SB-runt preferálna.

“Nem mondom azt, hogy decemberben vagy januárban játszani fogok. Ehhez kell, hogy valaki érdeklődjön irántam, és az is, hogy az a megfelelő csapat legyen. De nem zárom ki teljesen ezt a lehetőséget. Amihez persze készülnöm kell: le kellene adni pár kilót, illetve el kellene kezdeni edzeni és dobálni. Ami nem olyan nehéz, de jelenleg nem ott tartok, hogy visszatérhetnék.”

Rivers 17 évet húzott le az NFL-ben, 244 meccsen játszott, ebből az utolsó 240-en zsinórban végig kezdő volt, ami Brett Favre mögött a második leghosszabb sorozat. Pedig 2007-ben elszakadt a térdszalagja a divisional körben, de így is pályára lépett a konferenciadöntőben.

Rivers 63.440 passzolt yarddal és 421 passzolt TD-vel fejezte be karrierjét, mindkettő az ötödik helyre elég az NFL örökranglistáján. Az egyetlen “hiánycikk” az önéletrajzában a bajnoki gyűrű, ugyanis a Chargersszel és tavaly a Coltsszal sem tudott még csak eljutni sem a Super Bowlba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group