Connect with us

Hír

A Raiders tavasszal megpróbálta visszaszerezni Khalil Macket

Vajon megbánta a Raiders azt, hogy annak idején elcserélte Khalil Macket? Nos, úgy tűnik igen. Ugyanis Vic Tafur, a TheAthletic Raidersszel foglalkozó újságírója úgy értesült, hogy a Las Vegas-iak tavasszal felhívták a Bearst, hogy Mack elérhetősége iránt érdeklődjenek.

A Bears fizetési sapka gondokkal küzdött tavasszal, el kellett küldenie például Kyle Fullert, és átalakítottak több szerződést is. Úgyhogy a Raidersnál megláttak egy lehetőséget és odatelefonáltak Chicagóba, hogy érdekelné-e őket Mack elcserélése. A válasz viszont egy határozott nem volt, majd később át is alakították Mack kontraktusát, amivel jelenleg elcserélhetetlen.

Jon Gruden nagyon nyerni akar már, és a csapatnak nem volt jó pass rushere Mack három évvel ezelőtti elcserélése óta, amikor állítólag Gruden napokig sírt az ügy miatt. Megoldás kellett a posztra, így végül Mack helyett idén tavasszal Yannick Ngakoue-t igazolta le a csapat, akivel jelenleg nagyon is elégedettek az edzőtábor során.

Annak idején a Mackért kapott ellenértékből a futó Josh Jacobst és a cornerback Damon Arnette-et draftolta a Raiders, plusz a hatodik körös pickkel felcseréltek és az elkapó Bryan Edwardsot választották ki. A Bears Mack mellé kapott még egy második körös picket, amivel a tight end Cole Kmetet választották ki, plusz a hetedik körös cetlivel a támadófalember Arlington Hambrightot. A Raiders emellett sok pénzt is megspórolt Mack elküldésével, azonban az ebből összehozott Trent Brown (OT), Lamarcus Joyner (S), Tyrell Williams (WR), Vontaze Burfict (LB), Antonio Brown (WR) igazolások/cserék nagyon nem jöttek be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!