Connect with us

Hír

Sean Payton még a héten ki akarja nevezni kezdő irányítóját

A Saints és a Jaguars zárja ma éjjel az előszezon második hetét, és nagyon fontos lesz ez a találkozó a New Orleans két irányítójának, Taysom Hillnek és Jameis Winstonnak. Sean Payton ugyanis azt reméli, hogy a Cardinals elleni harmadik előszezonmeccs előtt ki tudja nevezni kezdő irányítóját – írja Peter King.

Az első preseason találkozón Taysom Hill kezdett, most pedig Jameis Winston fog, úgyhogy itt a lehetőség az ex-Buccaneers QB előtt, hogy bizonyítson. Paytonnak nagyon tetszik Winston erős karja, és tudja, hogy motivált, élni akar a második esélyével. Ellenben a főedző a kevés Hill-hívő egyike is, szerinte a svájci bicskával a kezdőben is rájátszásba juthat a csapat – főleg látva a tavalyi 3-1-es mérlegét kezdőként. Nagyon érdekes döntés ez egy klasszikus, ámbár interceptionökre hajlamos zsebirányító és egy különleges, ámbár nem igazán jól passzoló fegyver között.

Mindkét irányító mellett vannak pro és kontra érvek. Az egyik legérdekesebb szempont az, hogy Michael Thomas nélkül az elkapóállomány borzasztóan gyenge és vékony, és vajon melyik irányítóval járnak jobban. Ha Winston kezd, akkor Hillt lehet svájci bicskaként használni és ő is egy fegyvert jelenthet a passzjátékban. Ha Hill kezd, akkor ugyan ő hiányozna az arzenálból, viszont kevesebb szükség lehet a jó elkapókra, mert egy különlegesebb játékstílust alkalmazna a támadósor sok futással és kreatív játékokkal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!