Connect with us

Prémium cikkek

A Seahawks legyőzte Jamal Adamst!

A Legion of Boom és Russell Wilson kiválasztása parádés teljesítmény volt a Seahawks menedzsmentjétől, ennek azonban már lassan 10 éve, és azóta nem sok igazán értékelhetőt csinált a vezetőség. Az utóbbi években sem a draftok, sem a szerződések, sem a cserék nem ültek igazán, és úgy tűnt, Jamal Adams is egy újabb fiaskó lesz. Ehhez képest el kell ismernünk: a Seahawks győzött!

Még mielőtt rátérünk Jamal Adams – a csapat szempontjából parádés – szerződésére, nem mehetünk el szó nélkül az előzmények mellett. Az egész dolog 2020-ban kezdődött, amikor Jamal Adams hadjáratot indított a Jets ellen és minden létező eszközt megtett azért, hogy elcseréljék New Yorkból. Ekkor lépett színre a Seahawks, aki képes volt két darab első kört feláldozni egy olyan safetyért, aki köztudottan 17-18 millió dolláros fizetést akar magának.

Legyen bármennyire is jó játékos Adams, egy első körnél többet egyetlen nem irányító sem ér. A QB-n kívül minden játékos pótolható, és nincs az a corner, offensive tackle, pass rusher vagy safety, aki bajnokságot nyer a csapatnak (lásd Jalen Ramsey, Khalil Mack, Laremy Tunsil vagy épp Jamal Adams). Persze totális win now-ban lévő franchise-ok bevállalhatnak hasonló megoldásokat, de ettől még a tény tény marad, legfeljebb könnyebben lenyeljük a túlfizetést/lehúzást. Természetesen hasonló esetben a játékosok is tisztában vannak azzal, hogy a csapat túlzásba esett, ami meg is látszik a fizetési igényükön.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!