Connect with us

Hír

A Seahawks megtette a végső ajánlatát Jamal Adamsnek

A Seahawks megtette az utolsó ajánlatát a tavaly két első körös pickért megszerzett Jamal Adamsnek. A Seattle Times információi szerint a safetynek egy 4 éves hosszabbítást ajánlott a gárda, ami éves szinten 17,5 millió dollárt ér, illetve 38 millió dollár garantált belőle.

Amennyiben a riport igaz, úgy Adams 2,25 millió dollárt verne új pénzben az eddig csúcstartó Justin Simmonsra, tehát a Seahawks nem fukarkodott. Ugyanakkor a safety állítólag nem teljesen elégedett: ő 40 millió dollárnyi garantáltat szeretne, illetve azt, hogy az aláírási bónuszát ne négy, hanem három év alatt utalják el neki (bár az aláírási bónuszt papíron azonnal megkapja a játékos, a pénz konkrét elutalását évekig is elhúzhatja a csapat).

Amennyiben csak ennyi áll a hosszabbítás megkötése mögött, úgy alighanem hamar megegyeznek a felek, az álláspontok nincsenek nagyon távol egymástól, habár a Seahawks állítólag már nem hajlandó további engedményeket adni.

Adams idén 9,86 millió dollárt keresne az ötödik éves opciójával, ami a hosszabbítással együtt 5 évre ~80 millió dollárt jelentene. Ez éves átlagban 16 millió dollárt jelent, amivel szintén ő lenne a liga legjobban kereső safetyje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!