Connect with us

Hír

Alex Mack izzadós hátsója okoz problémát a 49ersnél

A center-irányító kapcsolatra általában csak akkor figyelnek fel az emberek, ha probléma van belőle. A 49ersnél pedig jelenleg ez a helyzet az edzőtáborban. Azonban nem arról van szó, hogy az idén igazolt, 35 éves Alex Mack túl magas vagy túl alacsony snapeket adna, hanem arról, hogy túlságosan izzad a hátsója.

Jennifer Lee Chan vette észre a hétvégén, hogy Macknek egy különösen nagy méretű törölköző van betűrve a nadrágjába ennek orvoslására, és annak megkönnyítésére, hogy Jimmy Garoppolo könnyebben meg tudja fogni a labdát. Az újságíró pedig meg is kérdezte a jelenségről Kyle Shanahant, aki egyébként 2014-ben a Brownsban, majd 2016-ban a Falconsban is edzője volt a veterán centernek. A főedző pedig elmondta, hogy Mack mindig is ilyen problémával küzdött.

“Keményen dolgozik a pályán és van egy kis izzadós problémája, úgyhogy szükségünk van egy strandtörölközőre. Az irányítók is dolgoznak a helyzeten. De őszintén, minden centerrel ez van, talán Mack esetében ez kicsit rosszabb, mint általában. Matt Ryan például minden szünetben rávette, hogy cseréljen nadrágot. Nem marad túl sokáig száraz, de ez a foci része.”

Az irányítóknak még egy hónapjuk van hozzászokni ehhez a jelenséghez, a 49ers szeptember 12-én Detroitban kezdi meg a szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!