Connect with us

Hír

A Lions visszaadta volna Calvin Johnson pénzét, de Megatron nemet mondott

Nagyon érdekes fordulatot vett a Lions-Megatron ügy. Az elkapót nemrég beiktatták a Híresség Csarnokába, a beszédében pedig ígéretéhez híven nem mondott köszönetet a Lionsnek. Mindez azért különös, mert a csapat már korábban felajánlotta neki, hogy visszafizeti az általa valamilyen szinten jogosan követelt 1,6 millió dollárt.

Amikor Megatron visszavonult, a régi rezsim visszaperelt tőle 1,6 millió dollárnyi aláírási bónuszt. A klasszis elkapó ezek után minden kapcsolatot megszakított a franchise-zal és máig ellenséges a viszony. A csapat új vezetése ugyanakkor ezen megpróbált javítani és a hírek szerint fel is ajánlott 1,6 millió dollárt az elkapónak a következő módon:

  • a követkő 3 évben kap évi 500 ezer dollárt 28 óra munkáért,
  • illetve a csapat elutal 100 ezer dollárt Johnson egyik alapítványának.

Magyarán az elkapónak kellett volna összesen 84 órát dolgoznia a következő három évben ahhoz, hogy visszakapja a pénzét. Természetes munka alatt azt kell érteni, hogy szép öltönyben elmegy pár rendezvényre, eszik-iszik és jól érzi magát, miközben próbálja nem szapulni a Lionst. Ebből a 84 órából ráadásul öt óra arra ment volna el, hogy személyesen nézze végig, ahogy a csapat visszavonultatja a 81-es mezszámát.

Johnson viszont azt akarja, hogy szimplán adják vissza a pénzét. A probléma ezzel az, hogy csak úgy senki nem utalhat át 1,6 millió dollárt valaki másnak. Legalább papíron úgy kell tűnnie, hogy az illető csinál valamit a pénzéért, még ha az csak két ceruza kihegyezése is. Persze lehetnek az eredeti ajánlatban valamilyen nyilvánosságra nem hozott kötelezettségek, de ha tényleg arról van szó, hogy az elkapó nem hajlandó még a legkisebb kompromisszumot sem bevállalni a pénzéért, akkor itt már nem a Lions jelenti a legfőbb akadályt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!