Connect with us

Hír

Banális félreértés miatt nem edzhet Cam Newton a hét nagy részében

Cam Newton nem volt ma ott a Patriots edzésén, ami elég furcsa így az edzőtábor közepén. A csapat közleményben magyarázta el, hogy mi történt, és elmondásuk szerint egy banális félreértés okozza a kezdő irányító hiányát.

A közlemény szerint Newton szombaton egy csapat által engedélyezett orvosi időpontra utazott el a New England-i területen kívülre. Minden nap tesztelték koronavírus ellen, és mindegyik negatív volt, azonban az NFL-NFLPA protokollok előírják, hogy a csapat létesítményében kell ezeket megejteni. Mivel Newton esetében ez nem így történt, így a protokollokat nézve úgy tekintenek rá, mint egy frissen igazolt szabadügynökre, azaz öt napig nem teheti be a lábát a létesítménybe.

Ez egyben azt is jelenti, hogy Newton nincs beoltva (hiszen csak azoknak kell átmennie ezen a folyamaton, akik nincsenek beoltva), ami kissé furcsa annak fényében, hogy ő maga mondta el, hogy a covid-fertőzés tönkretette a szezonját tavaly. És ez azt is jelenti, hogy csütörtökig Mac Jones kapja az összes első csapatos snapet a Giantsszel közös edzéseken, ami sokat jelenthet a fejlődésében és a készen állásában a szezonra.

Elképzelhető még egy olyan sztori, mint tavaly Tyrod Taylor és Justin Herbert esetében?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!