Connect with us

Hír

Banális félreértés miatt nem edzhet Cam Newton a hét nagy részében

Cam Newton nem volt ma ott a Patriots edzésén, ami elég furcsa így az edzőtábor közepén. A csapat közleményben magyarázta el, hogy mi történt, és elmondásuk szerint egy banális félreértés okozza a kezdő irányító hiányát.

A közlemény szerint Newton szombaton egy csapat által engedélyezett orvosi időpontra utazott el a New England-i területen kívülre. Minden nap tesztelték koronavírus ellen, és mindegyik negatív volt, azonban az NFL-NFLPA protokollok előírják, hogy a csapat létesítményében kell ezeket megejteni. Mivel Newton esetében ez nem így történt, így a protokollokat nézve úgy tekintenek rá, mint egy frissen igazolt szabadügynökre, azaz öt napig nem teheti be a lábát a létesítménybe.

Ez egyben azt is jelenti, hogy Newton nincs beoltva (hiszen csak azoknak kell átmennie ezen a folyamaton, akik nincsenek beoltva), ami kissé furcsa annak fényében, hogy ő maga mondta el, hogy a covid-fertőzés tönkretette a szezonját tavaly. És ez azt is jelenti, hogy csütörtökig Mac Jones kapja az összes első csapatos snapet a Giantsszel közös edzéseken, ami sokat jelenthet a fejlődésében és a készen állásában a szezonra.

Elképzelhető még egy olyan sztori, mint tavaly Tyrod Taylor és Justin Herbert esetében?

29 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2021-08-23 17:24

JMD -> BB:
Fúú jó ez a Jones gyerek… Hogy mondjuk el Camnek,hogy Jones fog kezdeni szeptemberben?

BB: van az a kuruzsló… Hogy is hívják? Na mindegy küldjük el valami vizsgálatra ami miatt 5napra kidől aztán jöhet a BigMacTime az uccsó presason meccsen… ott marha fasza lesz és már probléma letudva… Jó lesz?

JMD: BigMacTimeFaszoooooom!!!!

László
László
2021-08-23 16:49

Az ember azt gondolná, hogy a saját kárából tanul, de ő inkább kemény és nem oltatja be magát. De jót fogok majd röhögni mikor megint kiesik hetekre.

Fetyke
Fetyke
Reply to  László
2021-08-23 19:04

Nem bántani! Igazi viking a srác. :D

peter szabo
peter szabo
Reply to  Fetyke
2021-08-23 19:28

Hazafi,de viking alomból.😁

peter szabo
peter szabo
2021-08-23 16:33

Bravó! “Nagy meglepetés lenne,ha nem Newton lenne a kezdő…” Hát nem. Tudom,ez nem az Ő hibája,de… Az új neve Spock, Kirk kapitány első tisztje. Mert 1 szinte biztos kezdő pozíciót kockáztatni az oltás miatt?! Elfér a többi szir-szar mellett amit beszednek,és ugyanúgy nem tudják mi az. Ezen menjen el esetleg 1 karrier? Mert ez nem 1 rövid lefolyású dolog lesz, tehát előbb utóbb szinte muszáj lesz. Hangsúlyozom,elfogadom ha vki nem kívánja beoltatni magát,” hiszen ártani nem használ”,de mégis… Egész életüket, eddig,a nyomorult focira áldozták, ennyit ért?! Lehet kicsit kusza lett, de azért kibogozható.😊 Off!! Csak engem feszít meg a diszkusz? Töri magyart, meg mindent átír f…Ság? Vagy tényleg ilyen hülye vagyok?!🤔😡😁

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  peter szabo
2021-08-23 18:06

Mi a fontosabb?karrier vs élet

Fetyke
Fetyke
Reply to  Tibor Cseh
2021-08-23 19:03

A vikingeknek természetesen a karrier. 😊 Mert tudod: “Jobb egy napig oroszlánnak, mint száz évig gyáva nyúlnak lenni.”

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Fetyke
2021-08-23 20:17

Ez nem gyávaság vagy bátorság kérdése.Sőt.Ahogy én látom,inkább a rettegők oltatják magukat.Rajtam maszk kb.egy órát volt a másfél év alatt,tesztelve nem voltam.

Caselele
Caselele
Reply to  Tibor Cseh
2021-08-24 05:45

Kurva bátor ember vagy. Taps.
Szerinted a maszkot a műtőben az orvos azért hordja, hogy ő ne betegedjen meg?
Na mind1, valszeg ha eddig nem sikerült meggyőznie téged senkinek, nem én foglak.
Ahogy a haverom sem fog, aki a covid okozta károsodások miatt soha többet nem vizilabdazhat.

peter szabo
peter szabo
Reply to  Tibor Cseh
2021-08-23 19:18

Tudtommal az oltás nem öl. Már ha jól értettem.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  peter szabo
2021-08-24 06:45

Mondjuk úgy, hogy a döntő többség szervezete jól reagált. De azért voltak kivételek.

peter szabo
peter szabo
Reply to  Krisztian Fekete
2021-08-24 15:22

Persze, mint minden oltásnál. Szerencsére. Mármint a többségre gondoltam, természetesen.

d zoli
d zoli
Reply to  Tibor Cseh
2021-08-23 18:52

Ez esetben mindkettőre ugyanaz a két szuri a nagyobb eséllyel pozitívat hozó megoldás. És igen. Az ajurvédikus belgyógyász egy csaló. Az ortopéd orvos egy idióta. Szívesen.

peter szabo
peter szabo
Reply to  d zoli
2021-08-23 19:34

Lesz az 3-4 szuri is, akkor mi lesz?? 😊 Amúgy nem unják a mindennapos agyig földugós orrba tesztelést?? Már csak amiatt is oltásért könyörögnék…

Boci
Boci
2021-08-23 16:18

túl átlátszó :D jones-nak akarják a kezdő pozit (amúgy szerintem is őt kéne, hiszen jól játszik), newtont meg csak félredobják “ilyen-olyan indokok” miatt.. lehetnének egyenesek is vele

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Boci
2021-08-24 14:32

És mit célt szolgálna egy ilyen körülményes konspiráció, amikor Newton-nak egy 1 éves 5 milliós szerződése van?
Miért ne húzták volna az egész QB1 kérdést szeptemberig, amikor egyszerűen azt mondanák, hogy Jones nyert?

Goodell
Goodell
2021-08-24 06:02

“ami kissé furcsa annak fényében, hogy ő maga mondta el, hogy a covid-fertőzés tönkretette a szezonját tavaly.”
nem feltétlenül hisz mindenki az oltásban, és a hírek se feltétlenül erősítenek rá hogy ez a tuti módszer…lehet úgy van vele hogy már van antitest a szervezetében.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-08-23 19:44

Ennek a tagnak a névrokona írta le a graviációt és az alapvető mozgástörvényeket is. Ő meg seggre ül állás közben

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-08-24 07:00

Idióta szegény. Próbál ő jól dönteni, de nem igazán sikerül többedszerre. Ez szerintem egy irányítót minősít. Sikerült nemcsak a saját, hanem az egész csapat szezonját bedönteni, a tavalyi Covid fertőzéssel. Nem volt másik QB aki nem tudott magára vigyázni. Én itt leírtam. Most nem oltat. Lehet,hogy orvosilag nem javasolt vmi miatt, mást, hitbélli és egyéb elmerokkant indokokat itt sem lehet elfogadni. Ez egy csapatmunka be kell állni a sorba,ha nincs kizáró valós ok.

Tényleg, hogy lenne hiteles egy ilyen fickó, mint kapitány, amikor folyamatosan ott az esély, hogy simán lábon lövi magát bármikor?

Ok, nem értem, hogy ez nem az ő hibája? Miért? Titkosak voltak a szabályok? Hagyjuk már! CN nem profi mentalitású, ami TB után enyhén szólva kirívó,eleve rossz ötlet volt, simán lapoznunk kellene.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  csak ezt ne
2021-08-24 07:39

Hogy jól döntött-e,nem te fogod megítélni.Még nincs itt az ideje.

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Tibor Cseh
2021-08-24 07:54

De igen én is eldönthetem, hogy mi a véleményem. Engem a csapat érdekel meg a foci. A többit most hagyjuk.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  csak ezt ne
2021-08-24 09:12

Persze.De Newtonnak bizonyára vannak más szempontjai is és bizonyára több információja is,mint egy magyar Patriots rajongónak.Még az is lehet, hogy együtt söröztek Brady,Cousins,Beasley meg ő.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  csak ezt ne
2021-08-24 14:52

“Nem volt másik QB aki nem tudott magára vigyázni.”

Csak pár ismertebb név: Lamar Jackson, Baker Mayfield, Andy Dalton, Drew Lock, Matthew Stafford, Jameis Winston, Ben Roethlisberger.
De volt covid IR-en Gilmore és Edelman is.
Az is lehet, hogy ők mindannyian csak kontaktok voltak.

Azzal, hogy megteszed az óvintézkedéseket, nem csökkented 0-ra annak valószínűségét, hogy elkapod. De az is elég, ha a közvetlen környezetedben valaki kicsit kevésbé óvatos. Lehet, hogy CN volt f*sz, de az is, hogy csak peches.

“Ok, nem értem, hogy ez nem az ő hibája? Miért? Titkosak voltak a szabályok?” Vagy rákérdezett és hülye választ kapott. De ha “elengedték vizsgálatra” a staff-ból valakinek akkor is képben kellett volna lennie erről a szabályról. Azért a játékosok jelentős része valószínűleg a saját szerződését sem képes megérteni, szóval meg kell nekik mondani, hogy mit kell és mit nem kell csinálniuk.

peter szabo
peter szabo
Reply to  conspiracy theory
2021-08-24 15:05

Igen,ezt a csapatnál is tudni kellett volna. Bár papíron ugye nem fertőzött,de a szabályok miatt kell távol maradnia. Itt mindenki hülye volt,Ő sem figyelt,értette… Meg a babysitterek a csapatnál sem voltak a helyzet magaslatán, hogy nem figyeltek… Itt tényleg mindenki hülye. 😊

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  conspiracy theory
2021-08-25 06:32

A staff sem érdemel dicséretet, de az, hogy mit cselekszik egy irányító, tehát egy elvileg szellemi vezér , azért ő az első számú felelős senki más. Ráadásul nem is egy újonc versenyhelyzetben. Nekem ez nem banális félreértés hanem egy otromba hiba. Alistád kicsit meglepett, hogy ezek mind elkapták a szezonban én nem emlékszem, de elhiszem neked. Ez esetben erős túlzás vollt amit írtam, de az alapvetően lesújtó véleményemen nem változtat. Egyszerűen a poszt megkövetelte tudatosság hiánya, nálam alkalmatlanság. Nyilván egy tömeges fertőzés esetén a felelősség nem egyértelmű, deőkelme egyértelműen nem a csapat vagy a stáb valamelyik tagjától kapta el, hanem saját, privát beszerzés volt. Nyilván sajnáltam, mint embert de mint szurkoló nagyon dühös voltam, vagyok rá és egyáltalán nem bízom benne.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  csak ezt ne
2021-08-25 10:18

A közleményben valami olyasmi volt, hogy a problémát az okozta, hogy nem a Pecc-nél csináltatta a tesztet. Mondjuk ez egy “közlemény”, szóval pont annyit lehet tudni, amit beleírtak. Aztán, hogy a teljes igazság micsoda azt soha nem fogjuk megtudni.
Most lehet rugózni azon, hogy kinek milyen részletességgel kell ismernie az összes ilyen szabályt, de én erre azt tudom mondani egy közepesen sz-r példával, hogy pl. a KRESZ-t nap, mint nap használom, de olyan állítást nem mernék tenni, hogy minden részletszabály a kisujjamban van.
Hogy “vezértként” nem oltatta be magát, az szerintem is piszok nagy hiba, mert értelmetlenül vállalt óriási kockázat.
Viszont most, hogy a napokban az FDA teljeskörűen engedéylezte pl a Pfizer vakcinát, kíváncsi vagyok arra, hogy az NFL-NFLPA kötelezővé teszi-e.,

Goodell
Goodell
Reply to  csak ezt ne
2021-08-24 13:23

Tehát ha beoltatja magát egy ember akkor nem kaphatja el? Valamiért Izraelben nem ezt mondják :) de a többi igaz amit írtál, akármi a hitvallás ha ezzel 50% esély van hogy nem kapod el akkor be kell adni

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Goodell
2021-08-24 14:56

Soha nem volt hivatalosan olyan állítás a vakcinákkal kapcsolatban, hogy aki beoltatja megát, az nem kapja el. A tényleges megbetegedés, a fertőzőképesség és a súlyos lefolyás valószínűségét(!!!) befolyásolja.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Goodell
2021-08-24 13:59

Én nem hiszem, hogy “csak ezt ne” ezt bármikor állította volna.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x