Connect with us

Hír

Újabb cornerét cserélte el a Packers

A Packers nemrég elcserélte a 2018-ban második körös cornerét, Josh Jacksont a Giantsbe a szintén corner Isaac Yiadomért, most pedig Ka’dar Hollmant küldte el Houstonba egy jövő évi 7. körös pickért, írja több forrás. Ez a hetedik körös pick egyébként a Bearsé volt korábban, az Anthony Miller csere keretein belül került a Texanshoz.

A Green Bay a legtöbbet kihozta a lehetőségből, a 2019-ben hatodik körös védő nem érte volna meg a végső rostert. A Texans részéről sem teljesen érthető, mit látott Hollmanben, aki bár 4,37-es 40 yardos időre képes, a pályán túl sok pozitívumot eddig nem láttunk tőle. A 26 éves corner két év alatt mindössze 112 snapen lépett pályára, ebből 84 volt coverage-ben, és ennyi idő alatt is sikerült egy TD-t és 100 yardot engednie.

További Packersszel kapcsolatos hír, hogy a csapat kisebb meglepetésre kivágta a tavaly 5. körös linebacker Kamal Martint. A fiatal védő ugyan sérülések miatt csak 208 snapen lépett pályára, pass rush-ban (négy siettetés, egy sack) és coverage-ben is elég jónak tűnt, inkább felfelé lógott ki a linebackersorból. Sokan a kezdőt sem tartották elképzelhetetlennek a számára, de az idei előszezonban nem teljesített jól, alighanem ez okozta a menesztését.

A Packers kezdő linebackerei így szinte biztos, hogy De’Vondre Campbell és Krys Barnes lesznek, míg cserének Ty Summers s Oren Burks van jelenleg ott a rosteren.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!