Connect with us

Hír

Bő három év alatt a negyedik csapat küldi el Josh Rosent

A csapatok tegnap 90 fősről 85 fősre szűkítették a keretüket, tehát mindössze öt játékost kellett kivágniuk. A 49ersnél köztük volt az irányító Josh Rosen is, akit így 2018-as első körös draftolása óta a negyedik csapat küldte el a keretéből, most keresheti az ötödik lehetőségét a profik közt – írja Mike Garafolo.

Rosent 1/10-re választotta ki a Cardinals, majd 13 meccsen kezdett is újoncként. A körülmények közel sem voltak ideálisak, de Rosen sem tudott semmi biztatót mutatni. És mivel 1/1-re húzott a csapat, így a vezetőség úgy döntött, kiválasztja Kyler Murray-t, Rosent pedig egy második kör végi pickért elcseréli Miamiba. Az irányító ott három meccsen volt kezdő, szintén gyengén játszott és Ryan Fitzpatrick kiszorította. Tavaly a Buccaneers gyakorlócsapatába szerződött, majd a 49ers felhívta az aktív keretbe, de nem lépett pályára. Most hétvégén a Chiefs ellen kapott lehetőséget az előszezonban, 33 snapet volt a pályán, 10/15, 93 yard, 1 interception lett a mérlege.

Karrierje során 54,8 százalékos pontossággal dobált 2845 yardot, 12 TD-t és 19 INT-t, 3 győzelem mellé 13 vereséget szenvedett csapataival. A liga történetének egyik legnagyobb bustja vált Rosenből, EPA alapján az NFL-történelem konkrétan legrosszabb irányítójáról van szó (minimum 500 dropback).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!