Connect with us

Hír

TRADE: A Panthersből szerzett támadófalembert a Dolphins

A Panthers két évvel ezelőtt a 37. cetlit áldozta a támadófalember Greg Little-re, most pedig egy jövő évi hetedik körös cetliért adják tovább a Miami Dolphins csapatának – írja Field Yates. Elmondható tehát, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A Dolphins egyébként korábban elcserélte már a saját hetedik körös pickjét a Ramsnek, de a Titanstől visszaszereztek egyet, szóval minden bizonnyal ez költözik most Carolinába.

Little mindössze három meccsen volt kezdő két éve alatt, és akkor is nagyon gyengén játszott: 232 passzblokkoló snap során 24 nyomást engedett. Idén küzdhetett volna a kezdőért, hiszen elég gyatra a felhozatal Taylor Moton túloldalán. Az idén igazolt, de korábban szintén borzasztóan játszó Cam Erving volt az egyik vetélytársa, illetve a harmadik körös újonc Brady Christensen.

Little-nek viszont nem sikerült megugrania a szintet, így most Miamiban próbálhat szerencsét, ahol szintén nem túl fényes a tackle-felhozatal. Itt a veterán Jesse Davisszel és a második körös Liam Eichenberggel csatázhat RT poszton, habár valószínűleg cserének érkezett alapesetben.

Szintén Panthersszel kapcsolatos hír, hogy a tavalyi negyedik körös cornerback, Troy Pride a Colts elleni előszezonmeccsen térdsérülést szenvedett és már IR-re is rakták, így biztosan ki kell hagynia az egész szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!