Connect with us

Hír

BREAKING: Josh Allen 6 éves gigahosszabbítást kapott!

Chris Mortensen információi szerint a Buffalo Bills és Josh Allen megállapodtak egy hat évre szóló hosszabbításban, amivel az irányító 2028-ig kötelezte el magát a csapathoz. Adam Schefter pedig a szerződés részleteiről is beszámol: 258 millió dollárt kap Allen a hat év alatt, amiből 150 millió dollár valamilyen formában garantált, és 100 millió dollár az aláírás pillanatában teljesen garantált.

Az évi $43 milliós szerződésével új pénzt tekintve a liga második legjobban fizetett irányítója lett Patrick Mahomes mögött, garantált tartalmakban viszont papíron még a Chiefs kiválóságát is lekörözte. Allennek még két év volt hátra a szerződéséből, így összességében az éves átlaga 36 millió dollár alatt marad.

A 25 éves játékos tavaly átírta a Bills rekordjait, hiszen megdöntötte a touchdown-passzok (37), a sikeres passzok (396), a passzolt yardok (4544), a passzpontosság (69,2%), az össztouchdownok (46) és a 300 passzolt yardos meccsek (8) rekordját is, miközben az MVP-szavazáson a második lett Aaron Rodgers mögött.

Első két éve közel sem sikerült ilyen jól, azonban óriásit ugrott harmadik szezonjára, a Billsnél pedig bíznak abban, hogy fenn tudja tartani ezt a játékot és 2020-hoz hasonlóan a jövőben is top5 szinten teljesíteni.

Ennek a hosszabbításnak Lamar Jackson és Baker Mayfield is örülhet, hiszen ők is új szerződésre várnak, ez pedig nagyjából belőheti az ő értéküket is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!