Connect with us

Hír

Chris Ballard és Frank Reich is 2026-ig marad a Coltsnál

Az Indianapolis Colts a tegnapi napon hosszabbított general managerével és főedzőjével is, Chris Ballard és Frank Reich 2026-ig kötelezte el magát a csapatnál.

Ballard 2017-ben érkezett Indianapolisba és négy év alatt az egyik legelismertebb general manager vált belőle. Reich egy évvel később kvázi vészmegoldásként lett a Colts főedzője, miután Josh McDaniels a szóbeli megállapodás után visszamondta a munkát – lehet, hogy így járt jobban a franchise, ugyanis Reich kiváló munkát végez.

Szerencsével azonban nincsenek megáldva, legalábbis irányító poszton semmiképp, ugyanis előbb Andrew Luck sérülésével, majd 2019-es szezon előtti visszavonulásával kellett megküzdeniük, hogy aztán a tavalyi évnek Philip Riversszel vágjanak neki, az ideinek pedig Carson Wentzcel.

Olyan szempontból talán érdekes lehet az időzítése a hosszabbításnak, hogy kicsit vízválasztó év elé néznek a Coltsnál, hiszen egy relatíve nagyobb kockázatot vállaltak Wentz megszerzésével, és ha felsülnek vele, az nem fog jól mutatni sem Ballard, sem Reich önéletrajzában. Mindenesetre Indianapolisban úgy gondolják, hogy a liga egyik, ha nem a legjobb GM-HC párosát tudhatják magukénak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!