Connect with us

Hír

A Seahawks kivágta Aldon Smith-t

A Seattle Seahawks kisebb meglepetésre tegnap kivágta a passzsiettető Aldon Smith-t – írja Mike Garafolo. Smith idén igazolt a Seahawkshoz és a csapatnál nagyon is úgy tűnt, hogy számolnak vele, a játékos jó formában is volt és többféleképpen is használták a védőfalban. Azt viszont nem tudni, hogy pontosan mi áll a menesztés hátterében.

Smith-nek még áprilisban volt egy kis off-field problémája, ugyanis bántalmazás miatt tartóztatták le pár nappal azután, hogy aláírta új szerződését. Lehet, hogy a Seahawksnál már tudnak valamit ezzel kapcsolatban és ehhez köthető a kivágás, de egyelőre a nagyvilágnak nincs erről további információja.

Smith karrierje parádésan indult a 49ersben, azonban tiltott szerek használata és pályán kívüli ügyei miatt 2015 után négy évig nem játszott az NFL-ben, majd tavaly a Cowboysban végigjátszotta a szezont és öt sacket szerzett. A Hawksnál azt remélték, hogy fel tudja lendíteni a passzsiettetést.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-08-12 13:09

Biztos kevésbé vagyok olyan jó passzsiettető mint ő, de nem is kevedtem még sosem balhékba. Biztos a bandás múlt kísérti, ha minden városba elérnek, ahol ő csak megfordul (Frisco, Dallas, Seattle, de keveredett már balhéba Miamiban is. Szerintem gyenge jellem.

Dongatto
Dongatto
2021-08-12 12:00

Lehet egyre jobban jàtszott ès ugyebàr a Seahawksnàl nem kedvelik a pass rusht ìgy gyorsan kivàgtàk. :)

camillo 7777
Reply to  Dongatto
2021-08-12 12:48

🤣🤣🤣

cornerstone ducks
cornerstone ducks
2021-08-12 08:14

Akit érdekel az Aldon Smith saga, érdemes végig nézni. A vidi végen említik is hogy valami kávéházi bunyó lehet a háttérben.

https://www.youtube.com/watch?v=V_lRhJ5dmKM

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x