Connect with us

Hír

Dak Prescott úgy számol, hogy játszani tud a nyitómeccsen

Három hét múlva ilyenkor már túlleszünk az NFL nyitómeccsén! A legnagyobb kérdés a Buccaneers-Cowboys mérkőzés kapcsán jelenleg az, hogy Dak Prescott pályára tud-e lépni, hiszen az irányító vállsérüléssel bajlódik és az előszezonban úgy tűnik, hogy nem fog pályára lépni.

Alapvetően a sérülés óta mindenki teljesen optimista, és nem érkeztek olyan hangok Dallasból, hogy komolyabb gond lenne, azonban egyre csak tolódik a visszatérés ki nem mondott dátuma. Először úgy tűnt, hogy csak nagyon rövid időre kell a partvonal mellé szorulnia, aztán volt egy kisebb probléma és újra MRI-re kellett mennie. Mike McCarthy főedző legutóbb azt mondta, hogy jó eséllyel nem játszik holnap a Texans ellen, az utolsó preseason meccsen pedig nem akarja a kezdőket játszani, mert ott a keretbe kerülésért harcolnak majd a játékosok, tehát most már egyből a nyitómeccsről van szó Prescott visszatérése kapcsán.

A legendás Gil Brandt beszélt most Prescottal az edzőtáborban, az irányító pedig azt mondta, hogy várakozásai szerint játszani fog a nyitómeccsen. Brandt hozzáteszi, hogy nagyon nehéz lesz Prescottot a pályán kívül tartani, de könnyen lehet, hogy nem lesz még 100 százalékos.

Összességében persze jó hír, hogy Prescott várhatóan ott lesz az első alapszakaszmeccsen, de egyelőre makacs sérülésnek tűnik ez a problémája és az sosem jó előjel, ha többször is tolni kell a visszatérést.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
wolandrule
wolandrule
2021-08-20 09:00

Ha van eszük nem játszatják, nem azt a meccset kell megnyerni, idegenben, a bajnok ellen. Az egészségének se tenne jót, ha találkozna Suh-val, Barrett-el, vagy a többiekkel, márpedig jó eséllyel meg lenne kergetve.

Fetyke
Fetyke
Reply to  wolandrule
2021-08-20 09:43

Nekem pont az tetszik az NFL-ben, hogy nem ez a mentalitás jellemzi a sportágat. Persze mindig van 1-2 kivétel csapat, aki az 1/1-ért sz.p éppen! De szerencsére a többség úgy indul neki minden mérkőzésre, hogy azt meg kell nyerni.
És ha pedig egyénileg nézzük, akkor mindig ott van egy kis esély, hogy aki helyettesít téged jobb lesz, és kiszorít a csapatból. Ezt talán jelenleg egy kezdő QB sem tudja annyira, mint az a Prescott, aki éppen így szorította ki Romo-t pár éve.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x