Connect with us

Hír

Dak Prescott úgy számol, hogy játszani tud a nyitómeccsen

Három hét múlva ilyenkor már túlleszünk az NFL nyitómeccsén! A legnagyobb kérdés a Buccaneers-Cowboys mérkőzés kapcsán jelenleg az, hogy Dak Prescott pályára tud-e lépni, hiszen az irányító vállsérüléssel bajlódik és az előszezonban úgy tűnik, hogy nem fog pályára lépni.

Alapvetően a sérülés óta mindenki teljesen optimista, és nem érkeztek olyan hangok Dallasból, hogy komolyabb gond lenne, azonban egyre csak tolódik a visszatérés ki nem mondott dátuma. Először úgy tűnt, hogy csak nagyon rövid időre kell a partvonal mellé szorulnia, aztán volt egy kisebb probléma és újra MRI-re kellett mennie. Mike McCarthy főedző legutóbb azt mondta, hogy jó eséllyel nem játszik holnap a Texans ellen, az utolsó preseason meccsen pedig nem akarja a kezdőket játszani, mert ott a keretbe kerülésért harcolnak majd a játékosok, tehát most már egyből a nyitómeccsről van szó Prescott visszatérése kapcsán.

A legendás Gil Brandt beszélt most Prescottal az edzőtáborban, az irányító pedig azt mondta, hogy várakozásai szerint játszani fog a nyitómeccsen. Brandt hozzáteszi, hogy nagyon nehéz lesz Prescottot a pályán kívül tartani, de könnyen lehet, hogy nem lesz még 100 százalékos.

Összességében persze jó hír, hogy Prescott várhatóan ott lesz az első alapszakaszmeccsen, de egyelőre makacs sérülésnek tűnik ez a problémája és az sosem jó előjel, ha többször is tolni kell a visszatérést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!