Connect with us

Hír

Deshaun Watson nem utazik a csapattal a Texans első előszezonmeccsére

Deshaun Watson továbbra is folytatja a hold int, vagyis ott van a csapattal, hogy ne büntessék meg, csak épp nem csinál semmit. Ilyen körülmények között nem meglepő, hogy az irányító nem is utazik el Green Bay-be és nem vesz részt a Texans első előszezonmeccsét, mondta a GM Nick Caserio.

A vicces a helyzetben az, hogy ebből bármit ki lehet olvasni, a Texans szempontjából két forgatókönyv szerint is magyarázható:

  • egyrészt nem terhelik Watsont, hogy nehogy megsérüljön (a Rams sem fogja játszatni Matt Staffordot), így nem tud pályán összeszedett (de jó eséllyel nem létező) sérülésre hivatkozva kiülni meccseket, vagyis egy fokkal könnyebb lenne rábírni, hogy idén a Texansért játsszon (már ha az NFL nem tiltja el).
  • egy egészséges Watson ugyanakkor abban az esetben is jól jön, ha a Texans végül a csere mellett dönt, ennyivel is magasabb lesz az ára (ismételten: már ha egyáltalán az NFL nem tiltja el).

További érdekesség, hogy amennyiben a Texans nem cseréli el az irányítót, úgy neki az lenne a legjobb, ha az NFL Exempt Listára tenné. Vagyis kapná a fizetését, de nem lépne pályára, ezzel tovább gyengítve a Texans vélt/valós alkupozícióit.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!