Connect with us

Hír

Dögrováson vannak a Browns linebackerei

Nagyon nem áll jól linebackerekből a Browns. Mack Wilson vállsérülést szenvedett az előző héten, Tony Fields II még a tábor előtt szedett össze egy lábsérülést, Sione Takitakinak a combhajlítója fáj, Jacob Phillipsnek pedig elszakadt a bicepsze – utóbbi kettő ráadásul jó eséllyel kezdő lenne/lett volna idén.

Takitaki 2019-ben volt harmadik körös, tavaly 498 snapen lépett pályára, és bár coverage-ben gyenge volt, futás ellen elit teljesítményt nyújtott. Már az előzetes jóslatok alapján is kezdőbe várták, és a sérülése nem súlyos, de így is messze nem ideális a helyzet. A tavaly harmadik körös Phillips már nem járt ennyire szerencsésen, az ő szezonja jó eséllyel véget ért – nagy kár érte, sokan őt is a kezdőbe várták.

Ami a többieket illeti: Wilson tavaly 401 snapen játszott, de ebben nem volt sok köszönet, az idén ötödik körben draftolt Fieldstől pedig még semmit sem láttunk. A csapat két legjobb talpon maradt LB-je így Anthony Walker és az idei második körös Jeremiah Owusu-Koramoah, valamit érkezett még Montrel Meander és Willie Harvey Jr.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group