Connect with us

Hír

Fitzgerald: Nincs meg bennem a késztetés arra, hogy játsszak

Az egész holtszezonban találgathattuk, hogy mi lesz Larry Fitzgerald sorsa, vajon folytatja-e a pályafutását. A Cardinalsnál is nyitott kérdés maradt ez, és ugyan megerősítették a WR-szekciót, Kliff Kingsbury főedző azt mondta, hogy Fitzgeraldnál pattog a labda, ha vissza akarna térni. A veterán elkapó eddig nem igazán beszélt a jövőjéről (azon kívül, hogy majd meglátjuk), most viszont a SiriusXM rádióban elmondta, mi is a helyzet.

“Hogy őszinte legyek, egyszerűen nincs meg a késztetés bennem arra, hogy focizzak. Nem tudom, hogyan fogok érezni szeptemberben, októberben, novemberben vagy később, de most nincs meg bennem a késztetés. Ezt pedig nagyon is figyelembe kell venni. A foci nem olyan sport, ahová csak besétálsz úgy, hogy nem vagy teljesen elkötelezett és nem állsz készen a felkészülésre és mindenre, amire itt szükség van.”

A hamarosan 38 éves elkapó 17 évet húzott le a Cardinalsnál, 11-szer lett Pro Bowler és egyszer All-Pro, elkapásokban és elkapott yardokban is második az örökranglistán Jerry Rice mögött, egyértelmű jövőbeli Hall of Famer, azonban gyűrűt nem sikerült nyernie. Korábban többször mondta már, hogy csak Arizonában szeretne játszani, de kérdés, hogy ez megváltozik-e, ha az év végén vissza szeretne térni, a Cardinals viszont nem tűnik Super Bowl contendernek, ellenben például a Chiefs is szeretné leigazolni.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2021-08-21 12:12

Mit primadonnáskodik? Akkor vonuljon vissza a francba. Pár hét, és jön az idény, ő meg a “nem is tudom” stádiumban itt rinyál. Ez is abszurd, hogy a vezetőség miért nem adott neki egy határidőt, hogy addig lesz szíves tájékoztatni őket.

pritek
pritek
Reply to  Tizenkettes
2021-08-21 14:42

Nos ha valaki, akkor o megteheti. Ezen kivul meg mit adjon neki a vezetoseg? Hivatalosan szabadugynok. Aztan meg AJ Green sem csak ugy pottyant a sivatagba.

pritek
pritek
2021-08-21 11:35

Kliff rohadjon meg a francba. Utalom ezert. Az a mosladvany gane amit tavaly muvelt jatekhivas cimen sikeresen elvette Fitz kedvet a folytatastol. Warner utan Skelton,, Max Hall es a tobbiek? Kit erdekel, ha kell viszem a csapatot a hatamon evekig. Arians es a tanulj meg egy uj pozit es legyel a legtobbet blokkolo elkapo? Hat nem annyira tetszik, de beleadok 110 szazalekot. Wilk es McCoy? Csak kell valaki aki megint hajlando cipelni terhet! Meg egy uj edzo es QB azutan, hogy lehoztuk minden idok egyik legganebb tamado teljesitmenyet? Jatekra jelentkezem! Covid? Azt is leszarom, itt vagyok! Akkor mit szolnal hozza, ha 37 evesen csak screen passzokat kapnal es a red zoneban most inkabb mindenki masnak passzolnank? Hat oooo ize ooo, azert meg jatszanek, de ebbol meg egy evet….
Koszi Kliff. Tenyleg. Te kellettel hozza, hogy eluldozd a legnagyobb klub ikonunkat. Rohadj meg!

peter szabo
peter szabo
Reply to  pritek
2021-08-21 16:32

Megértem csórit, hogy a sok marhaság után már nem kívánja a kínlódást,ütést se teste se lelke, főleg nem reménytelenül… Gondolom Nála a pénz se nem oszt,se nem szoroz, tehát ha játszik is még, nem az lesz a döntő. Ám így,mivel többször kijelentette hogy csak Arizonában akar játszani,így marad 1 kis lehetőség,ha beindulna a szekér, hogy visszatérve valamit kihozzanak a dologból. Bár erre vajmi kicsi az esély sajna.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x