Connect with us

Hír

Fitzgerald: Nincs meg bennem a késztetés arra, hogy játsszak

Az egész holtszezonban találgathattuk, hogy mi lesz Larry Fitzgerald sorsa, vajon folytatja-e a pályafutását. A Cardinalsnál is nyitott kérdés maradt ez, és ugyan megerősítették a WR-szekciót, Kliff Kingsbury főedző azt mondta, hogy Fitzgeraldnál pattog a labda, ha vissza akarna térni. A veterán elkapó eddig nem igazán beszélt a jövőjéről (azon kívül, hogy majd meglátjuk), most viszont a SiriusXM rádióban elmondta, mi is a helyzet.

“Hogy őszinte legyek, egyszerűen nincs meg a késztetés bennem arra, hogy focizzak. Nem tudom, hogyan fogok érezni szeptemberben, októberben, novemberben vagy később, de most nincs meg bennem a késztetés. Ezt pedig nagyon is figyelembe kell venni. A foci nem olyan sport, ahová csak besétálsz úgy, hogy nem vagy teljesen elkötelezett és nem állsz készen a felkészülésre és mindenre, amire itt szükség van.”

A hamarosan 38 éves elkapó 17 évet húzott le a Cardinalsnál, 11-szer lett Pro Bowler és egyszer All-Pro, elkapásokban és elkapott yardokban is második az örökranglistán Jerry Rice mögött, egyértelmű jövőbeli Hall of Famer, azonban gyűrűt nem sikerült nyernie. Korábban többször mondta már, hogy csak Arizonában szeretne játszani, de kérdés, hogy ez megváltozik-e, ha az év végén vissza szeretne térni, a Cardinals viszont nem tűnik Super Bowl contendernek, ellenben például a Chiefs is szeretné leigazolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!