Connect with us

Prémium cikkek

Edzőtábori csaták – AFC West

Szűk egy hónapja van a csapatoknak, hogy a jelenlegi 90 fős rosterüket leszűkítsék 53 főre, azaz megkezdődtek a pozíciós harcok a csapatok játékosai között. Ám sok helyen nem csak az a kérdés, hogy kik férnek be a végső keretbe, de az is, hogy a kezdőt kik kaparinthatják meg. Erre próbálunk most rájönni az AFC Westben.

Denver Broncos

Mi számít a legnagyobb csatának?

Az egész NFL egyik legnagyobb edzőtábori csatája alighanem Denverben zajlik, mert nincs még egy olyan csapat, ahol ennyire kimondottan versenyzik a két irányító a kezdő posztért és nincs jelenleg favorizált kezdő. Drew Lock és Teddy Bridgewater vetélkedése ha nem is a legmagasabb színvonalú csata, de kétségtelenül az egyik legszorosabb lesz az elkövetkezendő hónapban.

A csapat vezetőedzője, Vic Fangio az edzések előtt abszolút arról beszélt, hogy mindkét játékosnak ugyanannyi lehetősége lesz a bizonyításra és az első hét után úgy tűnik, hogy tartja is a szavát. A két irányító szinte teljesen osztozik a kezdő csapatos snapeken, ha az egyik napon Locknak jut több passzkísérlet és idő, akkor másnap garantáltan Bridgewater a kezdeményezett. A szurkolók legnagyobb bánatára egyik iránytó sem tudja továbbra sem kiharcolni az egyértelmű elismerést, mert ahogy a kezdő helyek, úgy a jobb és a rosszabb napok is váltják egymást a játékosok esetében.

Ahogy azt sejteni lehetett, Locknak talán több nagyobb játéka van, de továbbra sem tűnik konzisztensebbnek és labdabiztosabbnak. Ami talán mégis kicsit felé döntheti a mérleget, hogy a ritmust jobban érzi a támadósor tagjaival és egyelőre a bizalmukat is élvezi. Kisebb meglepetésre Bridgewater nem tud visszavágni makulátlan játékkal, mert rosszabb napjain szórja a labdaeladást érő passzokat. Mindezek ellenére továbbra is megmondhatatlan, hogy melyik QB lesz a szezon kezdetére, majd végére a befutó.

Hol várható még versengés?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!