Connect with us

Hír

Ha nem sikerül megegyezni Josh Allennel a szezon kezdetéig, akkor csak jövőre kap új szerződést

Josh Allen tavaly parádés volt, ami a lehető legjobbkor jött számára, ugyanis idéntől már lehet vele hosszabbítani. Ez nagyon sok pénzt jelent, és bár állítólag a Bills is minél előbb szeretné letudni az irányító új szerződését, könnyen lehet, hogy ez csak jövőre jön össze.

“Nagyon remélem, hogy még idén pontot teszünk az ügy végére. Nagyszerű beszélgetéseink voltak tavasszal és nyáron is, alaposan átbeszéltük a dolgokat. A határidőt valamikor az előszezonra tenném. Természetesen játszani fog akkor is, ha nem sikerül megegyeznünk. Amennyiben így lesz, megígértem neki, hogy amint lehetőségünk lesz rá, a következő holtszezonban tető alá hozzuk az egyességet”

– mondta a GM Brandon Beane (via WGR550).

A 25 éves játékos 2018-ban 1/7-es volt, de az első két idénye alapján nem szolgált rá erre. Tavaly azonban Pro Bowler és második csapatos All-Pro lett, 4544 yardot, 37 TD-t és mindössze 10 INT-t passzolt 69,1 százalékos pontosság mellett. A szerződése még két évig érvényes az ötödik éves opciójának köszönhetően: idén 3,5 millió dollárt keresne, míg jövőre 23 milliót. A piaci értéke új pénzben alsó hangon évi 40 millió dollár.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!