Connect with us

Hír

A Colts egyelőre nem tervez új irányítóért cserélni

Carson Wentz tegnap kés alá feküdt, hogy megműtsék a sérült lábfejét, ami miatt 5-12 hetes kihagyás vár rá. Pesszimista forgatókönyv szerint tehát a szezon első 6-7 meccsét is kihagyhatja, ebben az esetben pedig el lehetne gondolkodni azon, hogy keressenek-e valakit a pótlására.

Chris Mortensen információi szerint a Coltsnál viszont egyelőre nem gondolkodnak ilyesmiben, hiszen optimisták, hogy a szezon elejére fel tud épülni az irányító. A műtét állítólag relatíve egyszerű és biztonságos, Wentz pedig két hét múlva kezdi meg a rehabilitációt, szóval egyelőre az első heti találkozóra sem zárják ki a felépülését. Ha viszont komplikációk lépnek fel és nem a tervek szerint halad a rehabilitáció, akkor Chris Ballardék elgondolkodnak majd egy másik veterán irányító megszerzésén.

Jelenleg a Coltsnál a tavalyi negyedik körös Jacon Eason, az idei hatodik körös Sam Ehlinger és a veterán Brett Hundley van a keretben irányító poszton, ami nem túl kecsegtető. A csapatnál természetesen hangoztatják, hogy bíznak Easonben, de nehéz elképzelni, hogy sikeresen vegye a szezon elején elé táruló akadályokat (Seahawks, Rams, Titans, Dolphins, Ravens az első öt ellenfél).

Ha cserére szánná el magát a Colts, akkor felmerülhet a Bearstől Nick Foles, aki nagyon jóban van Frank Reich-kal, ellenben nem biztos, hogy Wentz örülne, ha ismét Foles venné át a helyét. Gardner Minshew is felvetődhet ötletként, de csoporton belül valószínűtlen, hogy elcseréli a Jaguars. Marcus Mariota lehet talán a legvalószínűbb opció a Raiderstől, de akár Jimmy Garoppolo is felmerülhet, habár a 49ersnél nagyon hangoztatják, hogy semmi esélye az újonc Lance-nek a kezdőre idén, amíg JimmyG egészséges.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!