Connect with us

Hír

Hosszabbított Nick Chubbal a Browns

A Cleveland Browns hosszabbított kiváló futójával, Nick Chubbal – írja Mike Jones. A szerződés három évre szól (a még érvényben lévő egy év mellé), a running back pedig $36,6 milliót kereshet, amiből $20 millió teljesen garantált. Ezzel új pénzt tekintve a hatodik legjobban fizetett futó lett.

Chubb 2018-ban a második körben került a Brownshoz, azóta 3557 futott yardot (3. legtöbb) és 28 futott TD-t (6. legtöbb) szerzett, az 5,2 yardos futásonkénti átlaga pedig a legjobb az összes running back közt ez idő alatt. Tavaly úgy lépte át az 1000 yardos határt és úgy szerzett 12 touchdownt, hogy csak 12 meccsen játszott. Derrick Henry mellett a liga legjobb tiszta futója (elkapásokat nem vizsgálva), úgyhogy kiérdemelte a pénzét.

A Browns részéről úgy nézhetjük az üzletet, hogy ha már hosszabbítani akarsz a sztárfutóddal, akkor nagyjából ilyen szerződést adj neki: rövid távút, és ezt kompenzálva relatíve sok garantálttal. Chubb a szerződés lejártakor 29 éves lesz, a garantált tartalmak kifutásakor 28, eddig még simán hozhatja az eddigi magas szintet. És ha még ezután is jól teljesít, ő ismét megpróbálkozhat valahol egy nagy szerződéssel.

A pozíciós rangsorunk alapján egyébként a Brownsé a liga legjobb futóegysége, ahol Chubb mellett Kareem Hunt is kiváló játékra képes és elkapási képességével jól egészíti ki Chubbot.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x