Connect with us

Hír

A Vikings irányítói 5 napig nem edzhetnek a COVID miatt, Devonta Freeman a Saintsbe igazolt

A Vikings harmadik körös újonc irányítója, Kellen Mond pozitív koronavírustesztet produkált, ami oda vezetett, hogy Kirk Cousinsnak és a tartalék Nate Stanley-nek is izolációba kellett vonulnia öt napra, ugyanis magas kockázatú közeli kontaktnak számítanak – írja Tom Pelissero.

Ez azt jelenti, hogy tegnaptól számítva öt napon át Jake Browning lesz az egyetlen bevethet irányító az edzőtáborban, hiszen ő be van oltva, így nem kell karanténba vonulnia közeli kontaktként. Ezzel az esettel tehát kiderült, hogy Kirk Cousins például nincs beoltva (ő tavaly is úgy állt a koronavírushoz, hogy ha meghal, hát meghal). Mike Zimmer főedző egyébként elég zabos volt az esetet követően a nem beoltott játékosokkal kapcsolatban.


Szintén Vikingsszal kapcsolatos hír, hogy az elkapó Olabisi Johnsonnak elszakadt a térdszalagja, így ki kell hagynia a szezont – írja Tom Pelissero. A harmadik számú elkapó poszt Adam Thielen és Justin Jefferson mögött kiadó, Johnson kiesésével várhatóan a frissen igazolt Dede Westbrook vagy az ötödik körös újonc, Ihmir Smith-Marsette töltheti be ezt a feladatkört.


A Saints leigazolta a szabadügynök futó Devonta Freemant, számolt be a játékos ügynöke. A running back együtt játszott a Florida State egyetemen Jameis Winstonnal, majd a Falcons draftolta a második körben 2014-ben és hat szezont húzott le Atlantában. Tavaly a Giantsnél tűnt fel pár meccsre, de nem alkotott maradandót. Hét szezonja alatt 6217 scrimmage yardot és 44 TD-t szerzett. Ha bekerül a végső keretbe (ami egyáltalán nem biztos), akkor is minden bizonnyal Alvin Kamara és Latavius Murray mögött kaphatna csak szerepet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!