Connect with us

Hír

Jeff Gladney ellen vádat emelnek, akár 10 év börtönt is kaphat

A Vikings tavalyi első körös cornerbackje, Jeff Gladney elég nagy bajban van, ugyanis ma hivatalosan is vádat emeltek ellene áprilisban elkövetett kapcsolaton belüli erőszakja miatt – írja Chris Tomasson. A tárgyalás időpontját nem tűzték még ki, de a vádirat szerint nem áll valami jól a szénája.

A vádirat alapján Gladney mostmár ex-barátnője kérdőre vonta a játékost, mivel másik nőnek írt üzeneteket talált a telefonjában, akinek többek közt 700 dolláros Louis Vuitton napszemüveget vett. Épp egy autóban voltak ekkor, Gladney pedig többször is bordán ütötte barátnőjét, a fejét beleverte a műszerfalba, illetve a haját a nyaka köré tekerve fojtogatta is, amíg majdnem elájult. A támadás állítólag bő két óráig tartott.

Gladney ezen kívül július végén megjelent a hölgynél, elvette a telefonját és kitörölte belőle a beszélgetéseket tartalmazó képernyőmentéseket. Emellett 1000 dolláros Tiffany nyaklánccal és egy spa utalvánnyal próbálta megvásárolni a némaságát.

Az ex-barátnő 1 millió dollárra perli Gladney-t, aki a texasi szabályok szerint kettőtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, amennyiben bűnösnek találják (a törvények szerint a fojtogatás miatt emelkedik maximum egy évnyi börtönről a büntetés).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!