Connect with us

Hír

A Vikings ki is vágta Jeff Gladney-t

Miután tegnap hivatalosan is vádat emeltek kapcsolaton belüli erőszak miatt Jeff Gladney ellen, a Vikings azonnal ki is vágta a cornerbacket – jelentette be a csapat a közösségi médiás felületein. Érdekes, hogy zsinórban ez a második év, hogy egy első kör végi játékost mindössze egy év után meneszt a csapata (tavaly Isaiah Wilsonnal járt így a Titans).

A Vikings tavaly az első kör végén draftolta Gladney-t, ami így egy elpocsékolt draft picket jelent a csapat számára. A játékos most a waiverre kerül, de meglepő lenne, ha bárkinek is kellene, főleg mivel minden bizonnyal a Commissioner’s Exempt Listre kerül, így még ha valaki fel is vállalná a szerepeltetését, egyébként sem léphetne pályára.

A vádirat alapján Gladney – miután akkori barátnője kérdőre vonta egy másik nőnek írt üzenetek miatt – többször is bordán ütötte barátnőjét, a fejét beleverte a műszerfalba, illetve a haját a nyaka köré tekerve fojtogatta is, amíg majdnem elájult. Gladney ezen kívül július végén megjelent a hölgynél, elvette a telefonját és kitörölte belőle a beszélgetéseket tartalmazó képernyőmentéseket, majd egy 1000 dolláros Tiffany nyaklánccal és egy spa utalvánnyal próbálta megvásárolni a némaságát.

A Vikings most visszakövetelheti tőle az előre kifizetett aláírási bónusz fennmaradó részét ($4,165 millió), amit jövőre kaphat vissza a csapat a fizetési sapkában. Emellett a garantált tartalmak törlését is kezdeményezhetik, amivel idén $1,1 milliót szabadíthatnak fel és a következő két évben sem kellene kifizetniük $3,085 milliót a játékosnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!