Connect with us

Hír

Joe Burrow a hétvégén visszatér!

Joe Burrow először lép pályára éles körülmények közt azután, hogy a komoly térdsérülése november közepén félbeszakította újonc szezonját. Zac Taylor főedző ugyanis tegnap elmondta a sajtótájékoztatón (via NFL.com), hogy kezdő irányítója limitált snapek erejére felmegy majd a pályára a Dolphins elleni harmadik előszezonmeccsen vasárnap, miután kihagyta az első két találkozót.

Taylor szeretné, ha nem az alapszakaszban lépne először pályára Burrow, ezzel is csökkentve a rozsdásodást. Jól is jön ez neki, hiszen az irányító elmondta a hullámzó edzőtábora során, hogy ugyan fizikailag rendben van, mentálisan még nincs a legjobb állapotban. Ezen pedig segíthet az, ha rendes meccskörülmények közt lép pályára, nem csak az edzéseken, ahol nem lehet hozzáérni.

A Bengals majd a Vikings ellen kezdi meg az alapszakaszt szeptember 12-én, remélhetőleg egy lehető legjobb formában lévő Burrow-val.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2021-08-26 06:48

Szurkolok neki. Szimpatikus fickó.

bjeela
bjeela
2021-08-26 06:09

Szegény Burrow…

Farubcek
Farubcek
2021-08-26 10:42

Remélem, össze tudja kaparni magát. Ilyen sérülés után rohadtul nem könnyű újra úgy odaállni, hogy “mindegy mi volt, kérem újra azokat az ütéseket, amik miatt hónapokra félig rokkant voltam tavaly”. Rosszabb esetben a karrierje is rámehet erre, és abszolút meg is tudom érteni őt.

Ráadásul ahogy Fetyke írja, nem az első heti meccsünk fogja a legtöbbet segíteni őt a visszatérési folyamatban :)

peter szabo
peter szabo
Reply to  Farubcek
2021-08-26 19:32

De de. Ha túléli, menni fog neki.

Fetyke
Fetyke
2021-08-26 07:55

“…ugyan fizikailag rendben van, mentálisan még nincs a legjobb állapotban.”

Hát! Ha ránéz a sorsolásra, majd a Vikings kezdő front7-re, akkor az valószínűleg nem segít a lelki egyensúly megtalálásában. Én is be lennék sz..va a helyében.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x