Connect with us

Hír

TRADE: Újabb linebackert szerzett a Raiders

A Panthers idén igazolta le Denzel Perrymant, azonban a linebacker nem sokáig maradt a Carolina játékosa, hiszen az éjszaka folyamán elcserélték őt a Raidershöz. A vegasiak egy 2022-es hatodik körös picket adtak érte és visszakaptak még a játékos mellé egy 2022-es hetedik körös cetlit – írja Albert Breer.

A Panthers két évre $6 millióért szerződtette Perrymant tavasszal, és a kezdőbe szánták, azonban Jermaine Carter kiszorította onnan. A 28 éves játékos így visszatér az AFC Westbe és a Chargers után ismét Gus Bradley kezei alatt dolgozhat majd, akivel négy évet töltött el korábbi csapatánál, és aki most a Raiders védőkoordinátora.

A Raidersnél elég sokat fektetnek a linebacker posztba, hiszen tavaly a piacon érkezett Cory Littleton és Nick Kwiatkoski is, emellett ott van a tavaly sokat és egész jól játszó Nicholas Morrow, a tavalyi harmadik körös Tenner Muse és az idei harmadik körös Devine Deablo is a keretben. Morrow mondjuk pont megsérült és hosszabb kihagyás vár rá, őt helyettesítheti Perryman, vagy visszatérésével mélységet nyújthat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group