Connect with us

Hír

Lesz egy Mariota-csomagja a Raidersnek?

A Raiders támadósora tavaly top10-es volt sikerességi ráta alapján, azonban a red zone-ban mindössze a 23. helyet érték el, tehát a célterülethez közeledve akadtak gondok a hatékonysággal. Ezen (is) kellene javítani idén, amire akár a csereirányító Marcus Mariota is lehet a megoldás.

Paul Gutierrez arról számolt be a Raiders edzőtáborából, hogy a csapatnál olyan játékokat tesznek bele a playbookba, amik Mariotára vannak kitalálva. Természetesen továbbra is Carr lesz az első számú irányító, azonban a tervek szerint pár játék erejéig be fog állni Mariota is, hogy a védelmeket arra kényszerítsék, hogy rá is készüljenek.

Tavaly Mariota egy mérkőzésen állt be Carr helyére sérülés miatt, és akkor elég jól játszott, habár hosszabbításban kikaptak a Chargerstől. Azonban egy évvel ezelőtt Mariota sérüléssel küzdött, a szezon első hat hetét sérültlistán is töltötte, tehát nem volt alkalom ezeket az extra játékokat a playbookba installálni. A pontossága, a futási képessége viszont nagyon tetszik Jon Grudennek, és a red zone-ban elég jól teljesített karrierje során.

Kíváncsian várjuk ezt a Mariota-csomagot, már amennyiben tényleg sor kerül rá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!