Connect with us

Hír

Két játékos is pár Giantsnél töltött nap után vonult vissza

A Giantsnél kedden egy egészcsapatos bunyó tört ki az edzésen, ami után a főedző Joe Judge nagyon pipa lett, és elég sok büntetőkört és büntetőfekvőt rótt ki a játékosokra. Nem mindenkinek tetszenek ezek a módszerek, és leginkább a veteránoknak esik nehezére elfogadni ezt, főleg ha nem ők voltak a hibásak és ha az előző állomáshelyeiken nem ehhez voltak hozzászokva.

Hogy konkrétan ehhez köthető-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga, de érdekes, hogy két veterán játékos, a linebacker Todd Davis és a center Joe Looney is pár nappal azután döntött a visszavonulás mellett, hogy aláírt a Giants csapatához – számol be Jordan Raanan. Looney esetében konkrétan egy napról volt szó.

Looney 2012-ben negyedik körös pick volt, három évet töltött San Franciscóban, majd Tennesseebe igazolt egy szezonra, az utóbbi öt évet pedig a Cowboysnál töltötte – sokat játszott tehát Jason Garrett alatt, ezért is tűnt jó ötletnek New Yorkba szerződni. Ez a része az életének azonban nem tartott sokáig és 31. születésnapja előtt bejelentette visszavonulását.

Todd Davis 2014-ben draftolatlan volt, a Saints az újonc szezonja közben kivágta, azonban a Broncos leigazolta és hat szép évet töltött Denverben, ahol Super Bowlt is nyert. Tavaly a Vikingsban játszott, ő most 29 évesen fejezi be pályafutását néhány nappal azután, hogy leszerződött a Giantshez.

Szintén Giantsszel kapcsolatos hír, hogy a tight end Levin Toilolo Achillesze elszakadt, így egyrészt nem küzdhet meg a roster helyért, másrészt ki kell hagynia a teljes szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!