Connect with us

Hír

Nem erőltették meg magukat a srácok a Hall of Fame meccsen

Laza, rengeteg hibával tarkított meccsel ünnepelte meg a Cowboys és a Steelers az idei Hall of Famereket. Tanulság persze így is akadt bőven, arról nem is beszélve, hogy végre visszatért a futball!

Túl sok kezdő nem kapott szerepet, leginkább a fiatalok és az újoncok mutathatták meg, mire képesek. A Steelersnél Chase Claypool vitte a prímet a támadóknál, három elkapásból 62 yardot szerzett, amivel az egész mezőny legjobbja volt. Diontae Johnsonnak csendesebb napja volt (2/19), a kezdő futónak szánt Najee Harris pedig hét futásból mindössze 22 yardot gyűjtött és elkapása sem volt. Ez talán némileg csalódás lehet (pláne, hogy Kalen Ballage öt futásból 19 yardot és egy TD-t is szerzett), bár nem most kell villogni. Továbbá Dwayne Haskins sem váltotta meg a világot, pedig ő passzolhatott legtöbbször: hiába a pozitív riportok, a pályán Mason Rudolph és Joshua Dobbs is jobb volt nála.

Ami a Steelersszel kapcsolatban érdekesebb, hogy a Matt Canada által megálmodott offense egyelőre nagyon dadog, még sokat kell rajta csiszolni. A védelem ugyanakkor jó lehet, a négy sack és öt negatív yardos szerelés jól néz ki, emellett volt hét leütött passz és kilenc QB-hit is. Persze mindezt a Cowboys második-harmadik csapata ellen hozta össze a Steelers második-harmadik csapata, ugyanakkor a rendszer jónak néz ki, ráadásul a valamilyen szinten kezdőnek szánt Alex Highsmith egy sacket, két negatív yardos szerelést és egy QB-hitet gyűjtött – kiemelkedett a mezőnyből, ami különösen bíztató.

A Cowboys oldaláról az offense teljes csőd volt, Ben DiNucciékat látva csak reménykedni lehet benne, hogy az elit kezdők közül senki sem fog kidőlni. DiNucci egy INT-vel vétette magát észre, emellett volt az offense-nek négy fulmble-je, amiből kettőt sikerült elveszíteni. A védelem sem villogott, viszont örömmel kijelenthető, hogy az első körös Micah Parsons egyelőre igazolja a magas elvárásokat: a linebacker mindenütt ott volt a pályán, volt egy összeszedett fumble-je és három tackle-je is.

A mérkőzést végül a Steelers nyerte meg 16-3-ra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!