Connect with us

Hír

Peyton Manning örül, hogy Tom Brady ott lesz a Hall of Fame-be való beiktatásán

Tom Brady és Peyton Manning rivalizálása legendássá vált az évek során, utóbbi visszavonulásáig az AFC (és kis túlzással az egész NFL) gyakorlatilag csak róluk szólt. A pályán kívül ugyanakkor ebből semmi nem látszik, a kapcsolatuk is legendásan jó – nem véletlen, hogy Brady Manning vendégeként lesz ott QB Hall of Fame-be való beiktatásakor.

“Tom Brady az én szekciómban fog ülni. Nem tudom, hogy a coltsos csapattársaim ehhez mit fognak szólni, de számomra nagyon sokat jelent, hogy időt szakít az eseményre”

– mondta Manning az ESPN-nek.

Manning 1998-ban került a ligába 1/1-esként, kétszer nyert bajnokságot, ráadásul két különböző csapattal (ez rajta kívül irányítóként csak Bradynek jött össze), 10-szer lett All-Pro és ötször MVP, a 2016-os visszavonulásakor minden releváns irányítóstatisztikát ő vezetett. Mindezek fényében nem meglepő, hogy az első adandó alkalommal beválasztották a Hall of Fame-be, míg mellette Charles Woodson, Calvin Johnson, John Lynch, Alan Faneca, Tom Flores, Drew Pearson és Bill Nunn került be a halhatatlanok közé idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!